wikoosia
Fanka BB :)
Dzięki! Jak tam u Ciebie ? Jak sie czujesz ? Kiedy Cie wypuszczą do domku ?Wesołych Świąt kobietki i maluszki ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki! Jak tam u Ciebie ? Jak sie czujesz ? Kiedy Cie wypuszczą do domku ?Wesołych Świąt kobietki i maluszki ❤
Po ŚwiętachDzięki! Jak tam u Ciebie ? Jak sie czujesz ? Kiedy Cie wypuszczą do domku ?
No to dobrze że sie jakoś tam trzymasz i dajesz radę, dzielna jesteśPo Świętach
Rano był obchód i zrobili usg żeby zobaczyć co i jak przed decyzją.
No krwiak się jeszcze cały nie usunął, jeszcze tam zalegają różne skrzepki więc następne badanie kontrolne w poniedziałek i ewentualne wypuszczenie we wtorek.
A czuję się bardzo dobrze tylko że zanudzam się tu do granic możliwości.
Na oddziale ostatecznie zostałam już tylko ja więc dookoła cisza jak makiem zasiał.
Jedyne co słyszę to samochody za oknem i niemowlaczka jak płacze na dole co kilka godzin ( pewnie przy porze karmienia ).
Jakoś muszę jeszcze 3 dni wytrzymać
Hej, ale może jak brązowe to może jakieś naczynko pękło. Mi się wydaje, że teraz serio tam wszystko takie delikatne..Hej dziewczyny jeny jak ja sie stresuje proszę o pocieszenie ! Dzisiaj znowu na wieczór brązowe plamienie nie wiem skąd to się u mnie bierze miałam kilka dni spokoju i teraz znowu… czy to jakiś krwiak sie oczyszcza czy co…
na wizyta w poniedziałek… obym dotrwała i oby coś się rozjaśniło
Nie ja nie mam dalej dostępu. Komu mam się przypomnieć ? Dajcie linka do tej grupy proszę.@wikoosia Ty dalej nie masz dostępu do zamkniętej? @izabela.keska@vp.pl ? Jak u Ciebie Z tym dostępem? Tylko Wy zostałyście bez? Pisałam jeszcze w czwartek i piątek jak dobrze pamiętam, ale może przypomnijcie się jeszcze osobiście?
Link niestety nic nie da. Administrator musi Cię dodać do zamkniętej, bo my nie możemy tego zrobić.Nie ja nie mam dalej dostępu. Komu mam się przypomnieć ? Dajcie linka do tej grupy proszę.