Iza G
Fanka BB :)
daj znac poMnie też tam nie ma.. a dziś mam wizytę o 19 i strasznie się stresuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daj znac poMnie też tam nie ma.. a dziś mam wizytę o 19 i strasznie się stresuje
ja nadal tez tu jestem pomimo tego ze od poczatku zglaszalam chec na zamknieta , wysylalam wiadomosc do moderatorki itp itdDalej nie masz dostępu do grupy zamkniętej ? Byłaś na liście u @A może by... , Pisałaś do Ani ?
ja nadal tez tu jestem pomimo tego ze od poczatku zglaszalam chec na zamknieta , wysylalam wiadomosc do moderatorki itp itd
Tez mam 10 tydzień i mdłości ustąpiły ponad tydzień temu. Ogólnie dobrze się już czuje dlatego się stresuje ze wszystko minęło a dopiero w czwartek mam wizytęDziewczyny mam pytanie, jestem w trakcie 10 tygodnia i coś wczoraj dzisiaj mi się wydaje ze mdłości powoli ustępują.. czy nie za wcześniej?
Odrazu tyle myśli w głowie że masakra, a za tydzień na te badanie pierwsze wszystkie idę, też stresu będzie ze szok
Rozumiem twój stres, daj znać jak po wizycieTez mam 10 tydzień i mdłości ustąpiły ponad tydzień temu. Ogólnie dobrze się już czuje dlatego się stresuje ze wszystko minęło a dopiero w czwartek mam wizytę
Będzie dobrze, ja też od 10 się już dobrze czujeTez mam 10 tydzień i mdłości ustąpiły ponad tydzień temu. Ogólnie dobrze się już czuje dlatego się stresuje ze wszystko minęło a dopiero w czwartek mam wizytę
Nie byłam na liście i dopiero dziś napisałam z prośba wiec się nie stresuje [emoji14] tylko pytam czy jeszcze żyjecie jakoś po świętach czy już wszyscy na zamkniętej