reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Poczekajcie , może faktycznie administratorka miała po prostu w Świeta wolne od forum i teraz pewnie różnych spraw będzie mieć więcej do pozałatwiania.
Ja na waszym miejscu też bym się już nieźle wkurzała na to.

Dziewczyny mam pytanie, jestem w trakcie 10 tygodnia i coś wczoraj dzisiaj mi się wydaje ze mdłości powoli ustępują.. czy nie za wcześniej?
Odrazu tyle myśli w głowie że masakra, a za tydzień na te badanie pierwsze wszystkie idę, też stresu będzie ze szok
Tez mam 10 tydzień i mdłości ustąpiły ponad tydzień temu. Ogólnie dobrze się już czuje dlatego się stresuje ze wszystko minęło a dopiero w czwartek mam wizytę

reklama
Dziewczyny, wysłałam ponownie listę. Widzę, że Ania była ostatnio on-line. Poszła z mojej strony wiadomość:
„Aniu, przypominam się z prośbą o dodanie dziewczyn:
@Ann91
@izabela.keska@vp.pl
@antonina88 https://www.babyboom.pl/forum/members/antonina88.209079/pl
@Domciaaaa
@wikoosia
Jeśliby była możliwość dodania szybko dziewczyn to będę wdzięczna, zaczęły się pierwsze wizyty 11-13 tydzień i brakuje im bardzo grupy zamkniętej.”

Ja naprawdę nie mam mocy sprawczej i jak same widziałyście byłam pominięta.

Do góry