reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Powiem Wam, że jako plus tych moich mdłosci i bólu głowy widziałam fakt, że "musk" kiepsko pracuje więc się tak nie stresuję. Ale dziś miałam taki okropny sen, że zaczełam się bać dzisiejszego usg... Miałam właśnie usg i liczyliśmy paluszki i okazało się, że dzidziul ma 8 i jakąś wadę gen. Niby wiem, że to sen, ale nie mogę się z tego otrząsnąć 😞

reklama
Mam pytanie do osób biorących luteinę / duphaston czy zauważyliście, że po tych tabletkach czujecie się gorzej ? Nie wiem czy to zbieg okolicznosci, wzięłam dopiero dwie tabletki i czuję się strasznie [emoji2358] boli mnie głowa, jest mi niedobrze, nie mogę jeść... Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy faktycznie większa ilość progesteronu może mieć na to wpływ?
Ja biorę Duphaston 2x1 i ogólnie czuje się jak gowno, zero siły, zero chęci nawet na jedzenia. Tłumacze to sobie po prostu zmianami związanymi z ciążą, ale czy po lekach? Hyym
Nie wiem

Powiem Wam, że jako plus tych moich mdłosci i bólu głowy widziałam fakt, że "musk" kiepsko pracuje więc się tak nie stresuję. Ale dziś miałam taki okropny sen, że zaczełam się bać dzisiejszego usg... Miałam właśnie usg i liczyliśmy paluszki i okazało się, że dzidziul ma 8 i jakąś wadę gen. Niby wiem, że to sen, ale nie mogę się z tego otrząsnąć 😞
O której masz usg?

Ja biorę Duphaston 2x1 i ogólnie czuje się jak gowno, zero siły, zero chęci nawet na jedzenia. Tłumacze to sobie po prostu zmianami związanymi z ciążą, ale czy po lekach? Hyym
Nie wiem
o kurczę ja biorę progeteron besins 3x1 i mam dokładnie tak samo, bark chęci na cokolwiek, nawet na jedzenie.
Myślałam, że to może ta pogoda albo się rozleniwiłam na home office :p

o kurczę ja biorę progeteron besins 3x1 i mam dokładnie tak samo, bark chęci na cokolwiek, nawet na jedzenie.
Myślałam, że to może ta pogoda albo się rozleniwiłam na home office :p
Lenistwo to jedno, ale to uczucie jakbyś nie miała siły nawet wstać z kanapy na siku, albo chcesz zrobić sobie herbatę a idziesz jak podczas solidnej grypy, ze kolana same się uginają. 😡 dramat

Hej dziewczyny, ja leżę byłam w toalecie u podcierajac się zauważyłam że jest coś jasno różowa z śluzem pisałam do pani doktor która powiedziała że to może być poprostu że zagnieżdża się zarodek, ale jak by się pojawiło więcej to wtedy jechać do szpitala, czy miała któraś z Was tak??

U mnie właśnie było podobne choć trochę więcej- dostałam właśnie na to luteinę 2x1 dopochwowo
Hej dziewczyny, ja leżę byłam w toalecie u podcierajac się zauważyłam że jest coś jasno różowa z śluzem pisałam do pani doktor która powiedziała że to może być poprostu że zagnieżdża się zarodek, ale jak by się pojawiło więcej to wtedy jechać do szpitala, czy miała któraś z Was tak??

reklama
Do góry