reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny a wy prenatalne macie na nfz czy prywatnie, że już umówione jesteście ?🙈
U mnie wypada 12 tc dopiero na przełomie ostatniego tygodnia grudnia i stycznia i się zastanawiam czy już dzwonić i się zapisywać czy jeszcze poczekać. Oczywiście ja prywatnie będę robić, bo nfz nie spełniam kryteriów 😜
ja będę robiła prywatnie, choć łapie się na NFZ…
Ale chce robić wszystko w jednym podmiocie leczniczym… wiec prenatalne zrobi mi dr który jest właścicielem Centrum Medycznego, w którym przyjmuje moja lekarka…
Ona mówiła mi do kogo mogę isc na NFZ kto dobrze robi, ale wole być w jednym miejscu, gdzie lekarze znają się między sobą i konsultują w razie czego…

Ja od wczoraj jestem mega słaba . Wczoraj nawet spałam w dzień co nigdy mi się nie zdarza. Dziś pierwszy raz wymiotowałam 🤢,a myślałam że jak smaku nie czuje to przynajmniej to mnie ominie. W przyszłym tygodniu pewnie będę mieć wizytę .

Dziewczyny a wy prenatalne macie na nfz czy prywatnie, że już umówione jesteście ?🙈
U mnie wypada 12 tc dopiero na przełomie ostatniego tygodnia grudnia i stycznia i się zastanawiam czy już dzwonić i się zapisywać czy jeszcze poczekać. Oczywiście ja prywatnie będę robić, bo nfz nie spełniam kryteriów 😜
Ja mam na nfz dlatego już umówiona

Ja wczoraj jadąc do rodziców w odwiedziny zauważyłam dość mocno, że koniecznie muszę zrobić zakupy odzieżowe. Stanika nie ubiorę, spodnie po godzinie musiałam odpiąć bo cisnęły jakbym była po baaardzo sutej wyżerce, w domu poza takimi luźnymi alladynkami na gumce nic nie pasuje żebym czuła się luźno i swobodnie.

Jutro idę zrobić badania krwi na te całe wątrobowe b, c, toksoplazmozę, kiłę itd ... i właśnie się dowiedziałam, że będzie mnie to 220zeta kosztować .

reklama
Ja muszę zadzwonić do przychodni umowic syna na wizyte i tak mi glupio, bo mam tako zjechany głos i brzmię jak karyna spod lampy 😂😂😂

Jutro mam wizyte i jesli bedzie wszystko okej to biorę skierowanie na prenatalne i będę sie już zapisywać

Do góry