Madzia86G
Fanka BB :)
Ja mam dokładnie HBS ( typB) , HCV (typC), USR ( kiła), HIV, IgG, IgM ( różyczka?) , Toksoplazmoza.Z tym ze robiłam igg i igm wszystkich chorób…
Tyle wyszło w diagnostyce…:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dokładnie HBS ( typB) , HCV (typC), USR ( kiła), HIV, IgG, IgM ( różyczka?) , Toksoplazmoza.Z tym ze robiłam igg i igm wszystkich chorób…
Tyle wyszło w diagnostyce…:/
Z OM będę miała jutro 9+2, ale to będzie moje czwarte usg i za każdym razem pokazuje o dzień więcej, co by się zgadzało, bo ja mam cykle 26/27 dniowe9+3 masz z OM? bo ja niby z OM 7 a z usg mi wyszlo 5
Ja miałam transwaginalne. Dla tych wszystkich pomiarów lepiej jednak widać, chyba, że ktoś jest bardzo szczupły a warstwa tłuszczyku na brzuchu go nie dotyczy to jest szansa przez brzuch. Niestety mnie ten opis nie charakteryzujeA pierwsze prenatalne jest jeszcze transwaginalne czy już przez powłoki brzuszne?
Bo ja nie pamietam
Siedzę w pracy i nie mogę się na niczym skupić masakra jakaś
Dopisz i mnie. Idę na ostatnią wizytę sprawdzić czy wszystko jest Ok i czy napewno mogę lecieć do StanówDzisiaj mamy bardzo dużo wizyt
Czekamy na relacje i samych widocznych
❤❤❤❤❤❤❤❤
29.11 - @Dreamy, @Mamuska234, @Helenka36, @daariaa9, @Lauantai, @Wer-ka, @Kasiek31, @Daria1486
aaa OK ja mam cykle najróżniejsze 47,23,34,24,26,42,33,28 i tak w cały świat hehehe więc u mnie to jedna wielka niewiadoma, ide w czwartek zobaczymy co bedzie, drugie USG, na pierwszym był tylko pęcherzyk ciążowy i pecheżyk żółtkowy mam nadzieje ze teraz będzie już widać zarodek.Z OM będę miała jutro 9+2, ale to będzie moje czwarte usg i za każdym razem pokazuje o dzień więcej, co by się zgadzało, bo ja mam cykle 26/27 dniowe