Chyba jesteś jedyną ja na 3 czekamA je ktoś kto czeka jak ja na 4 dziecko?
reklama
marta021993
Fanka BB :)
Wstałam po 7. Kicham i smarkam. Gorączka raz jest, raz jej nie mam ostatnio miałam 38,1 o 2 w nocy i mam nadzieję, że juz nie wróci. Cały czas piję herbatę z sokiem malinowym, cytryna, imbirem i miodem. Zaraz na śniadanie zjem kanapkę z miodem
Ja jestem rocznik 87Oby to nie równało się z tym ,że jestem też najstarsza
Madzia86G
ja '86Ja jestem rocznik 87
KarolinaNowa
Początkująca w BB
Heheh ja teżja '86
Mamusia_2022
Aktywna w BB
Ja jestem w pierwszej ciążyDużo mamy tu mamusiek w pierwszej ciąży?
Ja teraz mogłabym uprawiać seks cały czas bez przerwy ale niestety męża brak Nie wiem jak ja wytrzymam, chyba że coś poradzę samaI ja
SEKS !!! mi się śni na różne sposoby, zawsze z moim ale raz nawet z obcym. Niektóre tu pisały że kompletnie nie mają ochoty. Zero, null, brak najmniejszego zapotrzebowania.
Ja bym tak chociaż z 1 dzień chciała
Dlaczego tak jest ???
a ja 2000ja '86
Monia9301
Ja też czekam na 3 dziecko ❤❤❤A je ktoś kto czeka jak ja na 4 dziecko?
Mamusia_2022
Aktywna w BB
Już mu powiedziałam, że jak nie jest potrzebny to siedzi w domu a jak go potrzebuje bo mam za przeproszeniem chcice to go nie ma, wiecie co odpowiedział ? Kup sobie wibrator i jazdaJa jestem w pierwszej ciąży
Ja teraz mogłabym uprawiać seks cały czas bez przerwy ale niestety męża brak Nie wiem jak ja wytrzymam, chyba że coś poradzę sama
a ja 2000
Ostatnia edycja:
reklama
StKarolina
Witam dziewczyny...[emoji4] Zrobiłam mała przerwę od forum, ale nadrobiłam 300 postów.[emoji6] Chyba tego było mi trzeba..
@KociaraKlara bardzo mi przykro.[emoji25]
Witam nowe dziewczyny [emoji8]
Co do wózka - ja przy pierwszej ciąży kupiłam nowy i sobie powiedziałam że więcej tyle kasy nie wydam bo jak tylko mała przeszła na spacerówkę, również kupiłam nowa, lżejsza i bardziej funkcjonalna ( mieliśmy wózek 3w1 - wielki błąd ale może się nie znalazłam ), więc też kupię gondole używana, spacerówkę mam po córce ( uniwersalne kolory ).
@Andziulka30+ myślę że synek z dnia na dzień inaczej do tej informacji podejdzie.. [emoji6] czasami nie wygramy z prezentami.[emoji23]
Mieliśmy również czekać z info o ciąży ale moja przyjaciółka ( siostra męża ) tak ciągnęła za jezyk że już nie wiedziałam jak kłamać a byliśmy wczoraj u niej [emoji23] a mamie jak powiedzialam, to powiedziała że się domyślali ale czekali aż sama powiem, nie chcieli dopytywać.
Co do sprzątania domu. Mam 170 M2 ale lubię bardzo sprzątać, wiem że teraz to muszę część obowiązków oddać mężowi ( ale wkurza mnie to że nie robi po mojemu [emoji23]) co do codziennych obowiązków nawet sprzed ciąży to razem z mężem się dzieliliśmy, wracaliśmy o podobnych porach dnia raz jedno raz drugie wcześniej więc zawsze kto wcześniej zaczynal obiad . Jedyne czego mój mąż się nie ruszy to jest prasowanie - więc uważam że jest super [emoji6]
Przy wczorajszym wieszaniu firanek się pokłóciliśmy [emoji39] ale musi to jeszcze trochę wytrzymać.
Miłej niedzieli Wam życzę.. [emoji6]
@KociaraKlara bardzo mi przykro.[emoji25]
Witam nowe dziewczyny [emoji8]
Co do wózka - ja przy pierwszej ciąży kupiłam nowy i sobie powiedziałam że więcej tyle kasy nie wydam bo jak tylko mała przeszła na spacerówkę, również kupiłam nowa, lżejsza i bardziej funkcjonalna ( mieliśmy wózek 3w1 - wielki błąd ale może się nie znalazłam ), więc też kupię gondole używana, spacerówkę mam po córce ( uniwersalne kolory ).
@Andziulka30+ myślę że synek z dnia na dzień inaczej do tej informacji podejdzie.. [emoji6] czasami nie wygramy z prezentami.[emoji23]
Mieliśmy również czekać z info o ciąży ale moja przyjaciółka ( siostra męża ) tak ciągnęła za jezyk że już nie wiedziałam jak kłamać a byliśmy wczoraj u niej [emoji23] a mamie jak powiedzialam, to powiedziała że się domyślali ale czekali aż sama powiem, nie chcieli dopytywać.
Co do sprzątania domu. Mam 170 M2 ale lubię bardzo sprzątać, wiem że teraz to muszę część obowiązków oddać mężowi ( ale wkurza mnie to że nie robi po mojemu [emoji23]) co do codziennych obowiązków nawet sprzed ciąży to razem z mężem się dzieliliśmy, wracaliśmy o podobnych porach dnia raz jedno raz drugie wcześniej więc zawsze kto wcześniej zaczynal obiad . Jedyne czego mój mąż się nie ruszy to jest prasowanie - więc uważam że jest super [emoji6]
Przy wczorajszym wieszaniu firanek się pokłóciliśmy [emoji39] ale musi to jeszcze trochę wytrzymać.
Miłej niedzieli Wam życzę.. [emoji6]