G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaA je ktoś kto czeka jak ja na 4 dziecko?
To tak jak mi [emoji16][emoji23] ale mój mąż dziś skacze i zawiesza sople naokoło domu przy dachu.[emoji23][emoji23]Ale mi się klimat Świąteczny włączył. Już bym najchętniej balkon obstroiła i okna. Siedzę i przeglądam przepisy na ciasta świąteczne i jak zwykle ostatnio ciągnie mnie ku sernikom .
Moja pierwsza ciąża skończyła się w sierpniu poronieniem zatrzymanym w 13 tygodniu więc też czekam teraz na pierwszego dzidziutkaDużo mamy tu mamusiek w pierwszej ciąży?
Ojej to już w zaawansowanym czasie musiało być Ci ciezkoMoja pierwsza ciąża skończyła się w sierpniu poronieniem zatrzymanym w 13 tygodniu więc też czekam teraz na pierwszego dzidziutka
Ja w tygodniu bedę te cholerne sople odplątowywać jeszcze nie znalazłam patentu zeby można je było tak spakować, żeby po roku szło je bez problemu wyjąć i powiesić.To tak jak mi [emoji16][emoji23] ale mój mąż dziś skacze i zawiesza sople naokoło domu przy dachu.[emoji23][emoji23]
Ale to z racji że w tygodniu nie ma szans po wieczorach a przyszły weekend opada. [emoji39][emoji39] I żeby nie było - jeszcze ich nie włączę.[emoji23]
A kiedy trzeba te badania zrobić?Dobra laski, która robi sanco a która nifty? Chcę dziś zdecydować bo na zdrowe geny 300 zł taniej do końca weekendu i nie mogę podjąć decyzji.
Napewno będzie dobrze i zobaczysz migające serduszko mooocno trzymam kciuki dawaj koniecznie znacNie widziałam serduszka, tylko sam pęcherzyk ciążowy…
Nawet bez pęcherzyka zoltkowego…
Jutro mam druga wizytę…
A termin na 19.07 z OM
Witam się dziewczyny…
Strasznie się stresuje jutrzejsza wizyta…śniło mi się ze byłam na wizycie i Pani dr pisała w zeszycie ze jest coś nie tak...
Piersi mi zmalały, przestały być takie spuchnięte..:/
Zwariuje chyba do jutra…