reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
O Helenka to jak ja :) na kiedy masz termin? Widziałaś już serduszko?
Nie widziałam serduszka, tylko sam pęcherzyk ciążowy…
Nawet bez pęcherzyka zoltkowego…
Jutro mam druga wizytę…
A termin na 19.07 z OM

Witam się dziewczyny…
Strasznie się stresuje jutrzejsza wizyta…śniło mi się ze byłam na wizycie i Pani dr pisała w zeszycie ze jest coś nie tak...
Piersi mi zmalały, przestały być takie spuchnięte..:/
Zwariuje chyba do jutra…

Jutro mam druga wizytę…
A termin na 19.07 z OM

Witam się dziewczyny…
Strasznie się stresuje jutrzejsza wizyta…śniło mi się ze byłam na wizycie i Pani dr pisała w zeszycie ze jest coś nie tak...
Zwariuje chyba do jutra…
Mam to samo co ty - był tylko pęcherzyk a do środy tak daleko - objawów ciążowych niemam - może czasem piersi mnie zabolą ale to epizod .. i doszukuje się ich trochę na sile dla uspokojenia psychiki .. trzymam mocno kciuki ! I czekam na pozytywne wieści !

Jutro mam druga wizytę…
A termin na 19.07 z OM

Witam się dziewczyny…
Zwariuje chyba do jutra…
Ja tak miałam przed swoją 2 wizytą 😅 też mi się śniło że poszłam na usg i dalej nic nie było oprócz pęcherzyka. Ale że moje sny prawie zawsze są odwrotnością to wiedziałam, że wszystko będzie dobrze i zobaczę ❤ i tak się stało 🙂
Będzie dobrze na pewno 🤞

Ja czekam na 3 dziecko
Ja także mam nadzieje ze powitam 3 😍

Odliczam już dni do pierwszej wizyty i modlę się żeby było już bijące serduszko bo wiem ze wtedy będę spokojniejsza ❤️

Ogólnie czuje się w miarę ok, oprócz tego ze odrzuca mnie od jedzenia. Gdybym mogła to wcale bym nie jadła, no ale wciskam w siebie a później zle sie czuje… ale na szczęście nie wymiotuje. Zauwazylam wczoraj po kąpieli, jak smarowałam sie olejkiem ze mam takie mega widoczne żyły na piersiach 😱 a ogólnie to zamiast biust mi sie powiększyć to chyba zmalał. Ale ja mam duży… także może malec 😂🙈

Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłej niedzieli 🥰

Ale mi się klimat Świąteczny włączył. Już bym najchętniej balkon obstroiła i okna. Siedzę i przeglądam przepisy na ciasta świąteczne i jak zwykle ostatnio ciągnie mnie ku sernikom .
Ja wczoraj myślałam czy nie ubrac już choinki
Mi kakao dobrze wchodzi :) takie ciepłe 🙈
Ja tak pilam kakao w ciąży z synem:)
Choć nienawidzę mleka;)

Ja mam faze na jajecznice mogłabym co dzień jesc do tego kanapka z masłem pomidorem i szczypiorkiem 😂

reklama
Do góry