Nuuuudnej ciąży życzę [emoji173]Cześć dziewczyny mogę się dołączyć? [emoji4] Dziś jest cudowny dzień, pierwszy raz od 17 miesięcy starań zobaczyłam dwie kreski a beta wynosi 30,81 [emoji33][emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nuuuudnej ciąży życzę [emoji173]Cześć dziewczyny mogę się dołączyć? [emoji4] Dziś jest cudowny dzień, pierwszy raz od 17 miesięcy starań zobaczyłam dwie kreski a beta wynosi 30,81 [emoji33][emoji3590]
Witaj i gratulacje !!Cześć dziewczyny mogę się dołączyć? Dziś jest cudowny dzień, pierwszy raz od 17 miesięcy starań zobaczyłam dwie kreski a beta wynosi 30,81
Córcia 11 a synek prawie 8, więc bardzo podobnie. Twoi już wiedzą ze będą mieć rodzeństwo? My jeszcze naszym nie mówimy, chyba nawet będę czekać do 12 tyg. Jakoś mam większego stresa przy tej ciąży, może ze względu na wiek, sama nie wiem.Córa 7 i syn 13 a Twoje?
Ja od jakiegoś tygodnia czuje się tragicznie codziennie jak na kacu, kołowrotek w głowie, mdłości, ból brzucha, ból lędźwi, szybkie zmęczenie, jestem 6+6
Ja bylam na usg 5t5d i byl pecherzyk jeszcze nie widac zarodka tera ide 25go i licze ze sie uspokoje i bedzie i zarodek i serduszko i wtedy planujemy powiedziec bo juz nie wytrzymamy .Córcia 11 a synek prawie 8, więc bardzo podobnie. Twoi już wiedzą ze będą mieć rodzeństwo? My jeszcze naszym nie mówimy, chyba nawet będę czekać do 12 tyg. Jakoś mam większego stresa przy tej ciąży, może ze względu na wiek, sama nie wiem.
Cześć dziewczyny mogę się dołączyć? [emoji4] Dziś jest cudowny dzień, pierwszy raz od 17 miesięcy starań zobaczyłam dwie kreski a beta wynosi 30,81 [emoji33][emoji3590]
Jak po wizycie?? bo my tu czekamy na relacjęAle super, że tu jesteś! [emoji3590] Jeszcze raz gratuluje i bardzo się cieszę!