reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Myślicie, że jak pójdę czwarty raz na betę to będą patrzyli na mnie w labo jak na wariatkę?
W sumie nie ma wskazan, bo w 4+5 było 1362 bety, progesteron dobry, dodatkowo mam duphaston. Mój prowadzący powiedział, że z wyników idealnie, a ja jakoś boję się powiedzieć rodzicom beż sprawdzenia enty raz. Nie wiem po co miałabym ją sprawdzać, ale jakoś tak, nie wiem. Może ciekawość :D

reklama
Ja też jestem przeziębiona i boli mnie gardło. Kupiłam sobie *spam* saszetki i do ssania. Dodatkowo biorę syrop stodal.
Widzę, że zespamowało, są specjalne saszetki i tabletki na gardło dla kobiet w ciąży.
Jestem po pierwszej wizycie. Pęcherzyk z ciałkiem żółtym widoczny w macicy. Mam przyjść za tydzień w poniedziałek, powinno być już w więcej widać. Beta hcg nie kazał badać. Według jego obliczeń to 6t 3 d. Według mojej apki 5t i 6d .

ja jestem przeziębiona od pierwszego świadomego dnia ciąży 😅
lekarz powiedział, że wszelkie tabletki do ssania są ok, ale pani w aptece była bardzo zaniepokojona i "zezwoliła" mi tylko na isla*tive, a inna dała prena*len gardło

Dziewczyny wiem że ciągle piszemy temat beta i progesteron.. jak już mówiłam robiłam pierwszy raz . Wiem, że mówicie ważny przyrost ( drugie w środę ) czy po pierwszym coś możecie powiedzieć ? [emoji6] Nie znam się..[emoji1751] widzę tylko że się mieszczę [emoji39][emoji39] i pytanie czy w środę też robić progesteron?
Screenshot_2021-11-08-20-17-35-631_com.google.android.apps.docs.jpeg

Widzę, że zespamowało, są specjalne saszetki i tabletki na gardło dla kobiet w ciąży.
Jestem po pierwszej wizycie. Pęcherzyk z ciałkiem żółtym widoczny w macicy. Mam przyjść za tydzień w poniedziałek, powinno być już w więcej widać. Beta hcg nie kazał badać. Według jego obliczeń to 6t 3 d. Według mojej apki 5t i 6d .
A kiedy miałaś ostatnia @? Ja wybieram się w poniedziałek za tydzień i zastanawiam się czy już coś bedzie

Myślicie, że jak pójdę czwarty raz na betę to będą patrzyli na mnie w labo jak na wariatkę?
W sumie nie ma wskazan, bo w 4+5 było 1362 bety, progesteron dobry, dodatkowo mam duphaston. Mój prowadzący powiedział, że z wyników idealnie, a ja jakoś boję się powiedzieć rodzicom beż sprawdzenia enty raz. Nie wiem po co miałabym ją sprawdzać, ale jakoś tak, nie wiem. Może ciekawość :D
A w sumie co Ci zależy na opinii Pań z labu? Ja bym nie myślała co mają do powiedzenia Panie z labu. Żartować możemy, ale żeby mnie to powstrzymało przed badaniem które ma mi dać spokój? Bez sensu.

reklama
Spoko ;) ja widzę ;)

Do góry