Ironka
Fanka BB :)
Jestem po wizycie u diabetologa i mam skierowanie na pilne wykonanie obciążenia glukozą 75g.
Mniam
Mniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym jednak jechała na sor to sprawdzićBłagam powiedzcie że nie mam się czym martwić w pracy jestem i poczułam mokro w bieliźnie a tam krew. Nie śluz tylko sama krew.
O moje ulubione badanieJestem po wizycie u diabetologa i mam skierowanie na pilne wykonanie obciążenia glukozą 75g.
Mniam
Boli mnie brzuch bardzo dziś…Czemu 3 raz lecisz?
Leć na izbę. Ja tsk straciłam ciążę pracując w lidlu przerzucając warzywa.Praca typowo fizyczna, podnoszenie, schylanie, ciągnięcie lub pchanie wózka. Jasna cholera !!!!
powodzenia, trzymam kciuki, żeby wszystko było okBeta ponad 20tysiecy. Jade na SOR
Musi być dobrze!!!Beta ponad 20tysiecy. Jade na SOR