reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
W sumie to chyba wszystkie miesiące mają swoje prywatne. Dziewczyny z sierpnia też mają ale już nie przyjmuja nowych. Jeżeli lipcówki przyjmują to chętnie dołączę 🙂

W sumie to chyba wszystkie miesiące mają swoje prywatne. Dziewczyny z sierpnia też mają ale już nie przyjmuja nowych. Jeżeli lipcówki przyjmują to chętnie dołączę 🙂
Kiedyś dziewczyny pisały że już nie przyjmują, bo stworzyły sobie zgraną grupę. Dlatego cala reszta starała się odświeżyć ten wątek żeby nie umarł 🙂

Wybaczcie! Namieszałam. Faktycznie na koniec grudnia była ankieta, że zostajemy w tamtym gronie. Musiałam pominąć ten fakt :( ściskam resztę lipcowych mam bardzo serdecznie!

Hej mamuśki.
No owszem jest grupa zamknięta, jak w każdym miesiącu ... po pewnym czasie gdy grupa robi sie zwarta, zgrana i związana tworzy się dział zamknięty , gdzie wstęp mają tylko osoby ze zgranej grupy.
Tu , na ten wątek wstęp maja dosłownie wszyscy, każdy kto jest na babyboom .
Na części zamkniętej jesteśmy bardziej otwarte, część osób nie lubi pisać na forum otwartym o swojej pracy czy wrzucać swoje zdjęcia ze swojego brzuszka czy ogólnego wyglądu.

Wybaczcie ale części z was w ogóle nie znam.
Nie mniej ja np staram się chociaż od czasu do czasu też tu zaglądać.

A co do wagi...
Zaprawdę powiadam wam , jeśli waga wam stoi albo przybyło ,,tylko" 3kg to nie wiem nad czym tu płakać .
Ja mam swoją ciążę na etapie 20+2 , jem serio głównie warzywa , owoce , obiady na parowarze, unikam fastfoodow ..m a na liczniku dzisiaj wybiło mi +11 kg 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Hej mamuśki.
No owszem jest grupa zamknięta, jak w każdym miesiącu ... po pewnym czasie gdy grupa robi sie zwarta, zgrana i związana tworzy się dział zamknięty , gdzie wstęp mają tylko osoby ze zgranej grupy.
Tu , na ten wątek wstęp maja dosłownie wszyscy, każdy kto jest na babyboom .
Na części zamkniętej jesteśmy bardziej otwarte, część osób nie lubi pisać na forum otwartym o swojej pracy czy wrzucać swoje zdjęcia ze swojego brzuszka czy ogólnego wyglądu.

Wybaczcie ale części z was w ogóle nie znam.
Nie mniej ja np staram się chociaż od czasu do czasu też tu zaglądać.

Nawet więcej - dostęp ma każdy kto ten wątek znajdzie, nie trzeba być zalogowanym

reklama
Do góry