Ja poproszę@Nusik, @Asiaxz, @Erina123, @RudyLisek89 i inne dziewczyny, które są tutaj regularnie aktywne - jeśli któraś z Was jest nadal zainteresowana wątkiem zamkniętym, to dajcie nam znać i wyjątkowo dodamy Was w tym tygodniu
reklama
Pewnie, im nas więcej tym weselej@Nusik, @Asiaxz, @Erina123, @RudyLisek89 i inne dziewczyny, które są tutaj regularnie aktywne - jeśli któraś z Was jest nadal zainteresowana wątkiem zamkniętym, to dajcie nam znać i wyjątkowo dodamy Was w tym tygodniu
Wyniki mają być po 2 tygodniach, co wypada we wtorek , także grzecznie czekam na szczęście nie mam czasu za dużo się zastanawiać nad tym jak pracuje@Nusik Kiedy wyniki amnio? Dla pocieszenia powiem, że testy pappa bardzo często wprowadzają niepotrzebny strach. Dlatego już drugi raz się na nie nie zdecydowałam. Miałam możliwość zrobić test sanco i wybrałam ta opcję. Co do pappa, dużo moich koleżanek miało złe wyniki i rodziły zdrowe dzieci. Tutaj nawet wiek odgrywa dużą rolę w wyliczaniu ryzyka. Tylko krew "popsuła" Ci wynik, czy na USG też dopatrzyli się jakiś nieprawidłowości?
Dziewczyny! Co na zatkany nos? Od trzech dni masakra jakaś, bez dodatkowych objawów, bólu głowy ani nic, tylko bez katar przeokropny
Pola92
Fanka BB :)
Hejka, mi pomogły inhalacje z soli i spray do nosa z wody morskiejWyniki mają być po 2 tygodniach, co wypada we wtorek , także grzecznie czekam na szczęście nie mam czasu za dużo się zastanawiać nad tym jak pracuje
Dziewczyny! Co na zatkany nos? Od trzech dni masakra jakaś, bez dodatkowych objawów, bólu głowy ani nic, tylko bez katar przeokropny
Cześć Kobietki my aktualnie 17tc+5, od kilku dni smyk się rozbrykał i czuję solidne kopniaki wczoraj byłam na wizycie i troszkę się zdziwiłam i zmartwiłam... Na prenatalnych łożysko miałam na tylnej ścianie i wysoko a wczoraj moja lekarka zmartwiła mnie że poszło w dół i jest do obserwacji. Wiem że o łożysku przodującym można powiedzieć dopiero po 20 tc także mam nadzieję że jeszcze się podniesie...
U mnie na katar pomagały inhalacje, chociaż na chwilę przynosiły ulgę
Jeśli chodzi o grupę zamkniętą to zgłaszam swoją kandydaturę
Asiaxz
Fanka BB :)
Ojej oby było wszystko dobrze z tym łożyskiemCześć Kobietki my aktualnie 17tc+5, od kilku dni smyk się rozbrykał i czuję solidne kopniaki wczoraj byłam na wizycie i troszkę się zdziwiłam i zmartwiłam... Na prenatalnych łożysko miałam na tylnej ścianie i wysoko a wczoraj moja lekarka zmartwiła mnie że poszło w dół i jest do obserwacji. Wiem że o łożysku przodującym można powiedzieć dopiero po 20 tc także mam nadzieję że jeszcze się podniesie...
W większości przypadków na tym etapie podnosi się do góry ale wiesz jak to jest, człowiek myśli i się zamrtwiaOjej oby było wszystko dobrze z tym łożyskiem
reklama
Dla mnie oprócz dzidziusia ważna jest też obserwacja szyjki i właśnie łożyska. W którym tygodniu jesteś?Ja jutro mam wizytę u ginekologa ale ona nie robi USG nie wiem czy nie powinna skontrolować właśnie tego łożyska czy wszystko jest ok