Dzięki dziewczyny. Ja się oczywiście poryczalam w gabinecie. Może to tez hormony bo ciagle rycze.No to spokojnie kochana ja mam 6tydzień i też jeszcze nie ma.
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
ja przy zwykłej reklamie jak jest jakaś wzruszająca np z Merci, albo jak usłyszę jakąś fajną sentymentalną piosenkę w radiu to z minuty na minuty zaczynam beczeć ...Dzięki dziewczyny. Ja się oczywiście poryczalam w gabinecie. Może to tez hormony bo ciagle rycze.
No też tak właśnie mam. Chciałam sobie oszczędzić stresu, że nie widać serca i tego myślenia o tym przez tydzień lub dwa. Nie no. Poczekam już na tego 23 listopada.Za szybko ja mam na 23 wizyte
Do dziś mąż mi wypomina jak płakałam rzewnymi łzami na reklamie Orange love. No szlochałam wręcz w pierwszej ciążyja przy zwykłej reklamie jak jest jakaś wzruszająca np z Merci, albo jak usłyszę jakąś fajną sentymentalną piosenkę w radiu to z minuty na minuty zaczynam beczeć ...
StKarolina
Ja również pierwsza wizyta dopiero 22.11.[emoji6]O rety, widzę że ja z moim 23 i 25 listopada to będę na szarym końcu badań [emoji14] Aż się nakręcam czy może jednak w przyszłym tygodniu nie pójść
Justyna85.12
To dokładnie jak u mnie. Dziś na usg tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Bądzmy dobrej myśli5tyg + 2dni
Andziulka30+
Ja rycze od ponad 2 tygodni... Także rozumiem cię. Wyszłam z gabinetu i też trzymalam się kierownicy i oddychalam żeby sobie makijażu nie zepsuć bo musiałam do pracy wrócićDzięki dziewczyny. Ja się oczywiście poryczalam w gabinecie. Może to tez hormony bo ciagle rycze.
Justyna85.12
Napisz koniecznie, a u Ciebie ktory tydzień?Ja tez mam wizytę w poniedziałek. Również mam nadzieję, że będzie już coś więcej.
Andziulka30+
Ja teraz też mam na 22.11.No też tak właśnie mam. Chciałam sobie oszczędzić stresu, że nie widać serca i tego myślenia o tym przez tydzień lub dwa. Nie no. Poczekam już na tego 23 listopada.
Już mi po głowie chodzi żeby w piątek iść na betę.... Teoretycznie dzień spodziewanej @
reklama
W sb 112 a we wtorek wieczorem (po ponad 72h) 187A jakie są ostatnie 2 wyniki?