Mom2B
Fanka BB :)
też będę jutro 9+0 i tez ide fajnie porównamyteż idę w środę na 20 i będzie to 9+0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też będę jutro 9+0 i tez ide fajnie porównamyteż idę w środę na 20 i będzie to 9+0
Dziewczyny które robiły badanie nifty czy na to badanie się zdecydowaliście same czy Wasz gin? Jaka cena za badanie?
Robiłam dokładnie z tych danych powodów [emoji4] tylko ja później kończę 35 lat. Urodzę jeszcze mając 34 ale i tak jakoś z tyłu głowy uznałam że ten spokój jest najważniejszy.Niecale 2400,pobranie w poniedziałek i za równy tydzień w poniedziałek wynik. Ja robiłam głównie ze względu na mój wiek. W lutym będzie 35 lat. Wiedziałam że pappa może mnie zestresować, sam mój gin mówił że tak może być. Dlatego nie chciałam czekać. Ogromny to koszt dla mnie ale stwierdziliśmy z mężem że mój spokój wart No i że pierwsze zainwestowane pieniążki w dzidzi. W rodzinie nikt nie wiedział że robiłam. Wczoraj powiedziałam mamie ale tylko tyle że prywatne badania i cena zostaje u mnie i męża. [emoji846]
Cześć dziewczyny, miłego dnia . Ja wczoraj miałam problem z internetem , chyba przez to zdalne nauczanie . Zresztą dziś też coś mi szwankuje . Ale mam nadzieję że post się doda. Jest już to zamknięte forum?
Hej ja mam o 18.30.Ktoś dzisiaj wizytuje?
Ja na 15.40 idę po skierowania na badania na nfz