Someone007
Fanka BB :)
A ja się zastanawiam czy jak się zrobiło to nifty czy prenatalne są wtedy potrzebne ?Ja sama. Mój gin nawet nie wie. Poczytałam o ty dużo i się zdecydowałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się zastanawiam czy jak się zrobiło to nifty czy prenatalne są wtedy potrzebne ?Ja sama. Mój gin nawet nie wie. Poczytałam o ty dużo i się zdecydowałam.
superA ja na rozluźnienie atmosfery tylko powiem, że przekazaliśmy dzisiaj radosną nowinę teściom Ależ byli zadowoleni ! To było takie mega miłe i radosne wydarzenie. Jeszcze tylko moi rodzice za dwa dni, a Ci będą pierwszy raz dziadkami to dla nich pewnie jeszcze większe wydarzenie.
Dobrej nocy wszystkim
po ilu dniach otrzymałaś wyniki? Ma na swoje też czekam i przebieram nóżkami, trochę się boję ale i ekscytuję czy to będzie wymarzona córcia czy wręcz przeciwnieJaaa! Czuję aż ekscytację na myśl o moich.. [emoji87]
ja zdecydowałam się sama. Płaciłam 2397 złDziewczyny które robiły badanie nifty czy na to badanie się zdecydowaliście same czy Wasz gin? Jaka cena za badanie?
czekamy na wieściTeż w nocy miałam niespokojny sen, niby cały czas jestem pozytywnie nastawiona i się nie stresuję, ale ta nocka przed wizytą dała się we znaki Ale i tak bardzo się cieszę, że dzisiaj idę i jestem bardzo podekscytowana. Zobaczę moje maleństwo
Dziewczyny które robiły badanie nifty czy na to badanie się zdecydowaliście same czy Wasz gin? Jaka cena za badanie?
Powodzenia i dawaj znać!Dziś mam wizytę na 16 i już się nie mogę doczekać a z drugiej strony bardzo się denerwuję i boję czy wszystko jest dobrze w nocy byłam bardzo niespokojna i się kręciłam. Zaraz zbieram się z mężem na zakupy, potem obiad, depilacja i prysznic to trochę zajmę głowę.