Hanaśmietana
Fanka BB :)
Ktoś dzisiaj wizytuje?
Ja na 15.40 idę po skierowania na badania na nfz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niecale 2400,pobranie w poniedziałek i za równy tydzień w poniedziałek wynik. Ja robiłam głównie ze względu na mój wiek. W lutym będzie 35 lat. Wiedziałam że pappa może mnie zestresować, sam mój gin mówił że tak może być. Dlatego nie chciałam czekać. Ogromny to koszt dla mnie ale stwierdziliśmy z mężem że mój spokój wart No i że pierwsze zainwestowane pieniążki w dzidzi. W rodzinie nikt nie wiedział że robiłam. Wczoraj powiedziałam mamie ale tylko tyle że prywatne badania i cena zostaje u mnie i męża.Mozna wiedzieć jaki to koszt i ile czekałaś na wynik?
Ale będziesz mieć badanie, usg? Czy tylko receptaKtoś dzisiaj wizytuje?
Ja juz miałam prenatalne w piątek przed toba u mnie też się skłania ku dziewczynce, ale to jeszcze do potwierdzenia. W którym tygodniu jesteś ?Hej dziewczyny! Nie jestem w stanie nadrabiać tak szybko produkujecie !
Byłam dziś na prenatalnych na NFZ ze skierowania wg lekarki wszystko prawidłowo i prawdopodobnie dziewczynka !
Jutro mam drugie prenatalne już prywatnie u dr Wiechecia (Kraków) to jest super specjalista wiec bardziej polegam na jego zdaniu i czekam z niecierpliwością
Ktoś mi streści wcześniejsze strony ? Było już jakieś prenatalne ?
Ja też biorę Acard. Z tym że moj lekarz powiedział że krwawienia mogą się pojawić, ale z nosa i to jest normalne i się nie przejmować. Jeżeli plamienia czy krwawienie z dróg rodnych się pojawi to lepiej tego nie lekcewazyc, bo to raczej nie przez acard.Jął masz mozliwosc pokaz się jutro lekarzowi. Acard może powodować plamienia. Mi odstawił przez krwawienie.
Co prawda to nie do mnie, ale odpowiemA jeśli od razu stawiasz na MM to co z Twoim mlekiem? Bierze się coś na zatrzymanie laktacji czy może samo przestaje? Czy piersi wtedy ‚nie wybuchną?’ Zastoje itp. ?
Też jestem tego zdania. Zawsze się pojawią tematy drażliwe i tego się nie uniknie.A z pomijaniem tematów drażliwych też nie ma co przesadzać bo zaraz stworzymy tu sobie sztuczna atmosferę rzygania tęczą
nie wiemAle będziesz mieć badanie, usg? Czy tylko recepta
mi tez pękło i tez krew, i pani w szpitalu mówiła ze to nic takiego i ze to naczynko i ze na tak wczesnej ciąży i tak nie są nic w stanie więcej zrobić jak to co miałam czyli acard, luteina i duphaston (plus heparyna) wiec na przyszlosc mam nawet nie przyjezdzac do szpit;la, wiec sie wyluzowałam i od tamtej pory mi nic nie leciało psychicznei odpoczęłam i jakoś mniej stresu i jest teraz lepiej.Ja dziewczyny jestem trochę zestresowana… przy podcieraniu zauwazylam krew…. Żywa. Nie wiem czy jakieś naczynko mi pękło. Miałam ostatnio zaparcia i myślałam ze nawet będzie hemoroid a dzisiaj ta krew… ale była ewidentnie z pochwy… trochę większa ilość. Byłam gotowa już jechac na sor, ale jak narazie więcej się nie pojawia. Jedynie takie delikatnie brązowe niteczki w śluzie… znikome ilości. Mam nadzerke, czy acard może wzmagać krwawienie z niej? Zobaczę co będzie w nocy. I chyba jutro wcisnę się do ginekologa żeby sprawdzic czy ok… miałam już taka sytuacje z krwią przed pierwsza wizyta ale wtedy gin powiedział ze czasami pęknie właśnie naczynko i tak sie dzieje… nie chce panikować… ale w poprzednich ciążach nic takiego sie nie działo a tu takie psikusy…