Ja cały czas mam mdłości i czuje głód, dobrze mi tylko jak jem i śpię. Przerażające toDziewczyny czy was też już ciągnie do jedzenia? Ja bym tylko jadła...
reklama
NattNatt
Fanka BB :)
A ja powiem Wam, że kompletnie nie mam takich typowych objawów jak bóle piersi, mdłości albo jakaś straszna ochota na jedzenie za to od wczoraj ciągle mnie pobolewa głowa i jestem straaaasznie zmęczona dzisiaj nawet nie wiem kiedy usnęłam pracując przed komputerem [emoji2962]
Andziulka30+
Ja mam mdłości tylko rano i na głodnego. Później po śniadaniu mogę jeść co mam pod ręką.A ja powiem Wam, że kompletnie nie mam takich typowych objawów jak bóle piersi, mdłości albo jakaś straszna ochota na jedzenie za to od wczoraj ciągle mnie pobolewa głowa i jestem straaaasznie zmęczona dzisiaj nawet nie wiem kiedy usnęłam pracując przed komputerem [emoji2962]
W pierwszej ciąży zaczęłam z waga 48,9kg a skończyłam na 69. Po pół roku prawie nie było śladów nadwyżki jednak teraz ważę 53kg. Myślę że po trzydzieste już tak szybko nie zleci
NattNatt
Ja mam mdłości tylko rano i na głodnego. Później po śniadaniu mogę jeść co mam pod ręką.
W pierwszej ciąży zaczęłam z waga 48,9kg a skończyłam na 69. Po pół roku prawie nie było śladów nadwyżki jednak teraz ważę 53kg. Myślę że po trzydzieste już tak szybko nie zleci [emoji16]
Ja teraz ważę 50 kg i mam szczerą nadzieje, że się uda jakoś bardzo nie przytyć [emoji28]
Przecież nie jesteś odpowiedzialna za to wiec czemu się czujesz winna?Dziewczyny czy mogę Was prosić o wsparcie? Mam bliską koleżankę, która od dłuższego czasu się stara o dziecko w ramach in vitro, niestety bez skutku. informowała mnie też po kolei o przebiegu tych procedur. Ja nagle stwierdziłam, że chce mieć dziecko i zaszłam w ciążę raptem tydzień później, bez żadnego problemu, to nasz 7 tydzień. Nie powiedziałam jej o tym, chociaż trochę się zastanawiałam co z tą informacją zrobić. Dziś mnie wprost spytała czy jestem w ciąży, a ja odpowiedziałam że tak. Niby spoko, ale wypisuje mi całą litanię jakie to proste w moim przypadku, a u nich jakie trudne i ile musi znieść. Rozumiem ją, jest mi przykro, ale z drugiej strony nie powinnam czuć się winna, że sama w tej ciąży jestem? Nie wiem jak się w tej sytuacji zachować... ma do mnie żal, że jej nie powiedziałam od razu no i może dlatego że mi się udało A jej nie?
Poza tym to Ty decydujesz kiedy powiesz rodzinie i znajomym o ciąży…
W 7 tygodniu to jeszcze dużo się może zdarzyć i nie każdy tak wczesnie mówi…
Ja No czekam do końca 3 miesiąca…
Haha, tez mam taka nadziejePrzynajmniej znowu nie przytyjesz... ja ciągle mam nadzieję, że tym razem nie będzie 30 kg na plusie
ja mam ssanie takie ze jem wszystko…Dziewczyny czy was też już ciągnie do jedzenia? Ja bym tylko jadła...
Kupiłam dziś paczka wracając z pracy dla syna…
I nie doniosłam do domu bo go zjadłam
BalbinaKwiat
Na mdłości jest jeszcze czas chociaż może będziesz ta szczęściara i Cię ominą ja myślę, że już się rozkręca na maksa, a tu pół dnia spokojuA ja powiem Wam, że kompletnie nie mam takich typowych objawów jak bóle piersi, mdłości albo jakaś straszna ochota na jedzenie za to od wczoraj ciągle mnie pobolewa głowa i jestem straaaasznie zmęczona dzisiaj nawet nie wiem kiedy usnęłam pracując przed komputerem [emoji2962]
Ja odczuwam częstszą ochotę na jedzenie muszę coś przekąsić bo mi strasznie burczy w brzuchu po pewnym czasie
Zaliczyłam dzisiaj gina, niestety nie zrobił usg, ale uspokoił że skoro nie ma już plamień to powinno być ok, ale w razie czego mam przyjść. Dostałam skierowanie na badania te podstawowe, które zawsze sie robi w ciąży czyli owa, hiv, toxoplazmoza itd. Umówiona jestem za 2 tygodnie i jak będzie serduszko to zakładamy kartę ciąży od endokrynologa dostałam euthyrox i wizyta za 4 tygodnie. W ogóle się zdziwiłam bo dostałam receptę, ale w związku z tym że jestem w ciąży kupiłam je za darmo w aptece
Zaliczyłam dzisiaj gina, niestety nie zrobił usg, ale uspokoił że skoro nie ma już plamień to powinno być ok, ale w razie czego mam przyjść. Dostałam skierowanie na badania te podstawowe, które zawsze sie robi w ciąży czyli owa, hiv, toxoplazmoza itd. Umówiona jestem za 2 tygodnie i jak będzie serduszko to zakładamy kartę ciąży od endokrynologa dostałam euthyrox i wizyta za 4 tygodnie. W ogóle się zdziwiłam bo dostałam receptę, ale w związku z tym że jestem w ciąży kupiłam je za darmo w aptece
BalbinaKwiat
W pierwszej ciąży planowałam przytyć 9kg. Skończyło się na 30 nigdy nie miałam problemów z wagą. Zawsze średniak. Za to w ciąży puszek. Od tego momentu zaczęłam rozumieć ludzi którzy mówią, ze mało jedza, a tyjąJa teraz ważę 50 kg i mam szczerą nadzieje, że się uda jakoś bardzo nie przytyć [emoji28]
reklama
StKarolina
Ja mam częste napady głodu.[emoji17]Dziewczyny czy was też już ciągnie do jedzenia? Ja bym tylko jadła... [emoji16][emoji16][emoji16]