Ja niestety nie miałam objawów że coś jest nie tak, dlatego też teraz jakoś czuje strach ciągłyDziewczyny czy przy obumarciu zarodka ( braku bicia serca ) towarzyszą jakieś objawy ?
reklama
BalbinaKwiat
Fanka BB :)
Ta zupę albo się kocha albo nienawidzi u mnie w domu sama mogłabym zjeść całą waze właściwie to dojadam ja przez pierwsze swieto.. zupka na Wigilie, na śniadanie i na obiad następnego dniaU mnie mama kiedyś zamiast kompotu robiła zupę właśnie ale każdy grymasił i wyrzuciliśmy z jadłospisu
CiagleNiewyspana
Ja codziennie czekam do polnocy, zeby aplikacja pokazala dzien do przodu…Madzia u Ciebie tez będzie dobrze!!!
Sioooo wyganiam wszystkie złe myśli bo zaraz się zestresuje wszystkie co maja wizyty jutro i pojutrze…
Dziewczyny musimy myslec pozytywnie!!
Zaraz wszystkie skończymy 1 trymestr
Każdego dnia jesteśmy coraz bliżej końca
Ja to już mam dość siebie, zrobiłam nifty no i myślę będą wyniki powiem dziecia. Tak teraz znow myślę co jeżeli serduszko nie bije, że powiem po wizycie. Boże zwariować można. Mnie dziewczyny tak gniecie brzuch zaraz pod piersiami. Dół brzucha mam już bardziej wypukły ale też górę zaczyna wypychać. U was też? U mnie 11+2Myślę, że powiedziałas dzisiaj glosno to, co kazdej z nas przeszlo przez glowe i spedza sen z powiek. Ja tez mam takie mysli, maz juz nie moze mnie sluchac. Kazda wizyta to dla mnie taki stres, ze nie pamietam drogi na zadna. A te tygodnie miedzy nimi to wiecznosc. Wszystkie tu trzymamy kciuki daj znac po
Ja dziś wstałam córkę wyprawiłam do szkoły potem młodsza zawiozłam do przedszkola, wróciłam trochę ogarnęłam, zjadłam i poszłam spać. Masakra. Ale dziś w nocy co chwilę mój pies mnie budził, nie wiem co się jej działo. Od 5 nie spałam. Potem rano przed wyjazdem do przedszkola patrzę a pies mi kupę na dywan zrobił. Boże płakać mi się chciało. Myślałam że umrę sprzątając
Mom2B
hehe noo a powiedzcie mi jak mam 8+0 to jets 8. tc czy 9tc. ?
Ja codziennie czekam do polnocy, zeby aplikacja pokazala dzien do przodu…
Ja codziennie czekam do polnocy, zeby aplikacja pokazala dzien do przodu…
Każda z nas robi wszystko co należy…
Dba o siebie, reguralnie chodzi do lekarzy, na badania, dobrze się odżywia itp…
Dajemy naszym fasolkom wszystko co najlepsze od samego poczęcia…
Róbmy to dalej i nie odkładajmy im złych emocji…tylko taki mamy wpływ realnie na to patrząc….
Ja wiem ze strach o dziecko nie mija już nigdy…
Co dZien przechodzą mi lęki przez głowę choć mój syn ma 13 lat…
Takie jest już macierzyństwo…
Ale każda zła myśl generuje kolejne i kolejne…
Ucinajcie je w odpowiednim momencie, bo nakręcić się jest bardzo łatwo a to tez dzieciakom nie służy…
Jak tylko przyjdą Wam złe myśli odwróccie je i pomyślcie pozytywnie o swojej sytuacji…
reklama
Mom2B
nie stresuj sie ja mialam plamienie w niedziele, ale lekarka mowila ze nic nie poradze na to czy poronie czy nie, jestem obstawiona lekami ze wszystkich stron i jak one nie pomoga to nic mi nie pomoze wiec juz sie przestałam tym stresowac bo i tak co ma byc to bedzie, nic nie zmienie, nie mam na to wplywu...Dziewczyny ja za chwilę mam wizytę. Jestem 2 w kolejce. Stresuje się strasznie, ale ja mam plamienia więc wiecie... trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok