Cześć wszystkim ☺ u mnie noc średnio przespana ;/ o 5:30 sąsiadka do góry zaczela czymś walić i dość ze ja się obudziłam to i syn się obudził
ale usnął i musialam go budzić 7;30 wstał i mówi mamusia ale poczekaj na mnie z pierniczkami bo on też chcę pięć o dekorować, więc wieczorem będziemy piec ciasto już gotowe w lodowce,
Ja też sądzę że możemy zakładać grupę zamknięta ja może i tak się nie udzielam ale codziennie coś napisze
jak będziemy w grupie zamkniętej wtedy opowiem i więcej o sobie tu na otwartym za bardzo nie chce :/
A co do płatności to właśnie powyżej 30 os płaci pracodawca a poniżej 30os ZUS, ja pracuje w firmie dużej więc mi płaci pracodawca i zawsze mam wynagrodzenie tak jak miałam w trakcie pracy, teraz jestem na L4.
Też biorę Duphaston 2x1 i bolala mnie głowa jeden raz a tak jest ok.
Czuje się jak bym nie była w ciazy
przeszły mi wszystkie objawy jedynie co to jak się dotknie piersi to troszkę bolą ale po za tym nic i mam nadzieję że jest wszystko dobrze bo wizyta dopiero 04.01
Badania prenetalne mam na 17.01 a tydzień wcześniej muszę jechać na oddanie krwi,
Teraz w piątek mam endokrynologa bo mam wynik z tarczycy 2,75 a norma w 1 trymestrze 2,5 , czy może któraś też miała taki wynik i co lekarz powiedział??
Miłego dnia ☺☺☺