reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Też mam swój ogródek , ale mieszkam w bloku [emoji6] jednak poza placem zabaw dla syna i domkiem na narzędzia nic tam nie ma - nawet porządnej trawy [emoji28] na wiosnę chcemy zasiać trawę, mam nadzieję, że się nam uda [emoji28][emoji86]

reklama
@Majaga @Madzia86G- czy coś się stało ? Nie wiem.[emoji17] Ja chyba zaczynam wariować.. jak wiecie u mnie od poczatku prawie żadnych objawów, jestem po poronieniu ale u mnie było serce, potem plamienie i brak serca.. ( więc ten objaw - plamienie było ) teraz nie plamie, biorę Duphaston, ale tak jakoś inaczej się czuje. Brzuch taki jakiś miękki się zrobił.. tak nie mogłam się doczekać wizyty, a dziś to jestem kłębkiem nerwów, nie widzę siebie psychicznie po ponownej negatywnej wiadomości.. jakąś masakra.[emoji25]
Na pewno jest wszystko dobrze!!
Mysi być!!!
O której masz wizytę?

Też mam swój ogródek , ale mieszkam w bloku [emoji6] jednak poza placem zabaw dla syna i domkiem na narzędzia nic tam nie ma - nawet porządnej trawy [emoji28] na wiosnę chcemy zasiać trawę, mam nadzieję, że się nam uda [emoji28][emoji86]
Super, ze mieszkając w bloku macie swoj ogrodek. My mielismy pseudo balkon metr na póltora, ledwo pranie się mieściło 😅

Polecacie jakiś wózek lekki nadający się na czwarte piętro bez windy?
Który będzie wygodny dla dziecka, lekki dla mnie i ładny 😉

Polecacie jakiś wózek lekki nadający się na czwarte piętro bez windy?
Który będzie wygodny dla dziecka, lekki dla mnie i ładny [emoji6]
Jeżeli chodzi o gondole to sama posłucham opinii, ale spacerówka ;

Leciutka, wygodna, trwała i dziecko może być w pozycji również leżącej całkowicie.

reklama
Do góry