reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama

Załączniki

• C2C54A45-FEE1-4AFF-A51A-172C98258FBE.jpeg
    C2C54A45-FEE1-4AFF-A51A-172C98258FBE.jpeg
    80,1 KB · Wyświetleń: 84
  • 6FEA9B71-B830-48F0-99C9-1A97C95AB421.jpeg
    6FEA9B71-B830-48F0-99C9-1A97C95AB421.jpeg
    60,8 KB · Wyświetleń: 77
  • E677369D-D8DA-4794-9E06-0A26A0DF86C8.jpeg
    E677369D-D8DA-4794-9E06-0A26A0DF86C8.jpeg
    61,4 KB · Wyświetleń: 79
7.10 @, owulacja 23/24.10, a implantacja 1.11 🙈 (bolało, a 2 dni później test pozytywny)

Powiedzcie mi czy którąś z was boli brzuch momentami? Bo mnie np w sobotę bardzo (termin @), w niedzielę i poniedziałek było wszystko ok, a dzisiaj znowu pobolewa 😐
Mnie tak pobolewa od niedzieli, a w sobotę miałam termin @…
Nie jest to stały ból, ale Np jak dłużej pochodzę…
Znowu ja 🙄 Czy badałyście tsh, ft3, ft4?
Tak w tym ostatnim cyklu…
Ale ja tez się leczę 10 lat na niedoczynnosc…

Ja pobrałam 3 raz bete i do 22 mam mieć wynik…
Nie wiem czemu się tak stresuje…:/

Ja jestem od wielu lat pod opieką endokrynologa. Leczyłam się przed ciążą, w ciąży zwiększałam dawkę bo były gorsze wyniki. Natomiast mój endokrynolog do którego mam zaufanie twierdzi, że kobieta w ciąży powinna mieć poniżej 2 (przed planowaną ciążą też i do 1,5 mi zbijał tsh). Także @CiagleNiewyspana skonsultuj to może. Wyniki nie są złe, ale warto porozmawiać z dobrym endokrynologiem.

Ja jestem od wielu lat pod opieką endokrynologa. Leczyłam się przed ciążą, w ciąży zwiększałam dawkę bo były gorsze wyniki. Natomiast mój endokrynolog do którego mam zaufanie twierdzi, że kobieta w ciąży powinna mieć poniżej 2 (przed planowaną ciążą też i do 1,5 mi zbijał tsh). Także @CiagleNiewyspana skonsultuj to może. Wyniki nie są złe, ale warto porozmawiać z dobrym endokrynologiem.
Ja miałam zbijane do poniżej 1, z uwagi na hashimoto i dużo skoki tsh…
Narazie zbadałam jak już test wyszedł pozytywny i na szczescie skoku duzego nie było…

Ja
Mnie tak pobolewa od niedzieli, a w sobotę miałam termin @…
Nie jest to stały ból, ale Np jak dłużej pochodzę…

Tak w tym ostatnim cyklu…
Ale ja tez się leczę 10 lat na niedoczynnosc…

Ja pobrałam 3 raz bete i do 22 mam mieć wynik…
Nie wiem czemu się tak stresuje…:/
Ja też dzisiaj po raz enty zbadalam bete. Taki chyba nasz los 😂

No u mnie wszyscy w rodzinie tarczycowi. Zazwyczaj moje tsh było w granicach 1,5.

reklama
No u mnie wszyscy w rodzinie tarczycowi. Zazwyczaj moje tsh było w granicach 1,5.
Ja mam masakrę z tarczyca…
Jedna wizyta u endo np około 1
Druga za trzy miesiące 27….
I tak mi skacze od kilku lat…
Czasami dokłada ki do letroxu novothyral i wtedy się normuje…
Mam nadzieje ze jakoś mi się uda w ciąży utrzymać to na stałym poziomie…
Będę musiała często badać…

Do góry