reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Ile tortów Dziękuję dziewczyny
@Madzia86G sto lat!! i dbaj o siebie
Ja jutro mam wizytę u lekarza właśnie i się stresuję mam nadzieję że będzie widać cokolwiek.
Ja jutro mam wizytę u lekarza właśnie i się stresuję mam nadzieję że będzie widać cokolwiek.
@Madzia86G wszystkiego najlepszego! I bardzo dobra decyzja z tym L4, dbaj o siebie i dzidziusia. Miłego świętowania
Ja na zwolnieniu jestem od 2tyg. Czyli od 4 tygodnia ciazy. Mam prace fizyczna, duzo dzwigania. Moj lekarz sie nawet nie zastanawiał tylko od razu wypisal zwolnienie. Spytal tylko czy chce ale od razu ostrzegł ze jeśli mi zależy na ciąży to nawet nie mam co myslec o pracy. Jestem po drugim poronieniu. Mam nadzieję ze tym razem sie udaDziewczyny kiedy planujecie iść na zwolnienie lekarskie ?
U mnie 5 tydzień dopiero.
Mam stresującą pracę aczkolwiek siedzącą typowo biurową.
Póki co czuje się dobrze, ale w poprzedniej straconej ciąży wymioty zaczeły się dopiero w 8 tygodniu. Wymiotowałam dzień i noc.
Nie wiem co robić czy dla dobra ciąży brać od razu zwolnienie czy jednak popracować ile dam radę.
Na pewno będzie dobrze@Madzia86G sto lat!! i dbaj o siebie
Kiedy miałaś ostatnia @?
Czekamy na dobre wiesciU mnie cora od dziś jest na kwarantannie. Ech. A ja niedługo na wizyte do lekarza jade.
wikoosia
No i dobrze zrobiłaś też bym poszła od razu jakbym miała fizyczną pracę Ja nie mam dźwigania żadnego, ale mam odpowiedzialne i stresujące stanowisko i zastanawiam się czy jest to wskazanie to pójścia na zwolnienie, biorąc pod uwagę że jedną ciążę już straciłam. Wiem, że nikt mi nie odpowie na to samo muszę zadecydować, na szczescie teraz mam tydzień urlopu to na spokojnie przemyślę sobie.Ja na zwolnieniu jestem od 2tyg. Czyli od 4 tygodnia ciazy. Mam prace fizyczna, duzo dzwigania. Moj lekarz sie nawet nie zastanawiał tylko od razu wypisal zwolnienie. Spytal tylko czy chce ale od razu ostrzegł ze jeśli mi zależy na ciąży to nawet nie mam co myslec o pracy. Jestem po drugim poronieniu. Mam nadzieję ze tym razem sie uda
Merlot
@Madzia86G wszystkiego co najfajniesze z okazji urodzinek i stu lat ze zdrowym dzidzi
reklama
7.10 @, owulacja 23/24.10, a implantacja 1.11 (bolało, a 2 dni później test pozytywny)Na pewno będzie dobrze
Kiedy miałaś ostatnia @?
Powiedzcie mi czy którąś z was boli brzuch momentami? Bo mnie np w sobotę bardzo (termin @), w niedzielę i poniedziałek było wszystko ok, a dzisiaj znowu pobolewa