CiagleNiewyspana
Fanka BB :)
A ja mam mieszane uczucia co do tej grupy zamkniętej. Większość z Was pisze, że nie chce się uzewnętrzniąć przed obcymi itp. I tak się wtedy zastanawiam, co Wy chcecie na tej zamkniętej opisywać albo jakie tajemne życie prowadzicie Bez obrazy, ale raczej zawsze będziemy dla siebie mimo wszystko obce. I ja tam np. nie odczuwam potrzeby pisania o swoich bąkach, seksie, kupie, wydzielinach itd. I uprzedzam zarzut, że to ludzkie - nie brzydzą mnie takie rzeczy, mogę o nich rozmawiać, ale to raczej z przyjaciółką, a nie na forum. Co mogłam, albo miałam jakiś objaw to odpisywałam. Sama też o cos pytam i uzyskuje odpowiedz. Ale raczej to sa posty zwiazane wlasnie z ciaza. Tak samo jest pierdyliard postów o Waszych dzieciach. Ja wiem, że dla Was są oczkiem w głowie, ale ja raczej wchodzę na forum żeby zobaczyć jak się rozwijają nasze ciąże, jakie mamy odczucia, rozwiać swoje wątpliwości, co się da to porównać, upewnić się, podpytać o objawy czy ich brak. Wiecie o co mi chodzi. Ale ja też po prostu taki mam charakter. W pracy nie opowiadam o sobie mimo że znamy się tam x lat, ja zresztą też nie wnikam w ich życie. Prywatnie średnio też lubię schadzki np. ze znajomymi męża i sztucznie wymyślać tematy. Po prostu ja tych ludzi nie znam na tyle, żeby się ze wszystkiego zwierzać. Mam dwie przyjaciólki i to mi wystarcza. Może nie rozumiem idei forum, ale też nigdy na żadnym się nie udzielałam. Tyle.