Malgos123
Fanka BB :)
O fajnie, że idziemy równo. Masz umówione już USG prenatalne?To idziemy identycznie. Dzisiaj 9+4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O fajnie, że idziemy równo. Masz umówione już USG prenatalne?To idziemy identycznie. Dzisiaj 9+4
Dzięki, zawsze to jakis trop, morfologię miałam 15 listopada i wtedy mialam plytki na samej dolnej granicy. Podjadę jutro zrobić morfologię.Dziewczyny z bólami głowy - miałyście morfologię? Podobno bóle głowy często związane są z anemią
U mojego kiedyś były takie w gumkę, a teraz są wiązane - i te wiązane maja ze 3 m wiec jak się owine 3 razy to nie mam jak jej zawiązaćTeż się nad tym zastanawiałam, bo poprzedni ginekolog najpierw sprawdzał na fotelu a potem usg. Teraz mam tylko usg, ale lekarka mówi, że przez dopochwowe widzi stan szyjki. Więc mi to pasuje
A odnosząc się do gołej dupy - w tym gabinecie mają jednorazowe spódniczki. Matko, jaki to jest komfort nie musieć zastanawiać się, co ubrać i czy nie będzie wiochy ;p
Mi lekarka zabroniła okna myć mam wypoczywać to wypoczywamCześć dziewczyny za mną dzis pracowity dzień okna pomylam, ciasto na pierniki naszykowałam i jutro będziemy pięć a dzieci będą ozdabiać ☺ na dziś mam już dość i właśnie się położyłam,
Wczoraj o ciąży dowiedziała sie od mojego męża ciocia a dziś powiedziałam tacie więc prawie wiedzą wszyscy oprócz mojego rodzeństwa powiem im w styczniu lub jak będzie już trzeba powiedzieć teraz już musi być wszystko dobrze.
Co na temat szczepień na covid to jestem zaszczepiona 2 dawkami i 3 zaszczepienia się po porodzie w trakcie nie mam zamiaru.
Miłego wieczorku
Ja tez mam 9A+ 4 dziś (wg usg) Wizyta w czwartekO fajnie, że idziemy równo. Masz umówione już USG prenatalne?
Ja anemii nie mam wyniki książkowe nie wiem co mi jest może za dużo hormonów ? Biorę luteinę, duphaston do tego acard i heparynęDziewczyny z bólami głowy - miałyście morfologię? Podobno bóle głowy często związane są z anemią
[emoji23][emoji23][emoji23] tak na wieczór.. [emoji106]A jeszcze lepsza historie miała ciotka koleżanki, miała wizytę No i przed wiadomo depilacja itp No i mówi że balsam nałożyła. Rozebrała się u gin, on ja bada i taki tekst "o widzę że my tu już karnawał mamy" oba nie wiedziała o co mi chodzi. Wraca do domu patrzy a ona kuźwa cała w brokacie razem z pipka [emoji1787] pomylila balsam i użyła z brokatem