Dziewczyny, jeszcze ja chcę do Was dołączyć mogę? Nawet nie wiecie, jak bardzo się cieszę, że znalazłam to forum (nawet nadrobiłam trochę wpisów) . To moja pierwsza ciąża, za chwilę będę miała 31 lat, i mam tyle obaw, wątpliwości, pytań. Dziś u mnie 9+6.
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Tez mam krwotoki z nosa ale miałam wymaz już kilka razy z nosa i było Ok.Mają do domu przyjechać, mogą jutro albo pojutrze. Chciałabym wymaz z gardła, nie Z nosa.. a tu niewiadomo o której przyjadą, a żeby z gardła pobierali trzeba być conajmniej 3h bez jedzenia. U mnie z nosa pewnie nie będzie problemu, ale mąż ma czasami krwawienia. Żebym jeszcze nie musiała mu po wymazie tamować krwotoku. Ogólnie czuje, że zaczyna robić mi się ciepło. Już wolałabym mieć ten wymaz i wiedzieć na co się nastawić. Jak wszyscy 3 pochorujemy się, to nie wiem jak to wszystko ogarnąć
Ja jeszcze się nie spotkałam z tym żeby nie było tych jednorazowych spodnieczek. U każdego gin jakiego byłam zawsze za spódniczki, jednorazowe kapcie , wkładki i podpaski .
Ja na każdej wizycie oprócz usg miałam też badanie
Malgos123
O ja jutro 9+5 więc prawie równo. Jutro wizyta zobaczymy czy termin się zmieni czy lekarz będzie się trzymał dalej terminu z pierwszego USG.Dziewczyny, jeszcze ja chcę do Was dołączyć mogę? Nawet nie wiecie, jak bardzo się cieszę, że znalazłam to forum (nawet nadrobiłam trochę wpisów) . To moja pierwsza ciąża, za chwilę będę miała 31 lat, i mam tyle obaw, wątpliwości, pytań. Dziś u mnie 9+6.
HejMam pytanie do dziewczyn tylko niezaszczepionych. Czy Wasi lekarze naciskaja? Czy podejmowali ten temat? Ja do mojej chodzilam prywatnie teraz na nfz i dzis zapytala czy sie szczepilam powiedzialam ze nie ze jestem ozdrowiencem. Powiedziala ze musze ( musze? A to nie moja dobrowolna decyzja? ) zeby zrobic na kolejna wizyte 12go stycznia przeciwciala i ze porozmawiamy. Ja nie chce sie szczepic tymbardziej w ciazy...nie ufam... jak u Was jest?
Mnie lekarz jeszcze przy omawianiu planu działań (leczenie nieplodnosci) raz zapytał i był oburzony, że nie jesteśmy zaszczepieni. Zaczal mówić, że nie wie czy będzie mógł nas dalej prowadzić... Ale na kolejnych wizytach już nie pytał, nie było tematu. Teraz chodzę do innego i ten jeszcze nie pytał. Ale nie wyobrażam sobie szczepic się w ciąży. Co innego jak któraś juz ma przypominającą.
To idziemy identycznie. Dzisiaj 9+4O ja jutro 9+5 więc prawie równo. Jutro wizyta zobaczymy czy termin się zmieni czy lekarz będzie się trzymał dalej terminu z pierwszego USG.
natala123456
U mojego poprzedniego gin nawet łazienki nie było. Nawet parawanu nie mial… trzeba było gacie ściągać przed jego biurkiem. I bardzo mnie to dziwiło bo zmienił gabinet na 2 pokojowy, sprawił sobie nowoczesny sprzęt do usg a taka wiocha z tym przygotowaniem do badania… ale cóż. Teraz aż milo się chodzi na wizyty ale nie rzuciły mi się w oczy jakoś te spódniczki w tej łazienceJa jeszcze się nie spotkałam z tym żeby nie było tych jednorazowych spodnieczek. U każdego gin jakiego byłam zawsze za spódniczki, jednorazowe kapcie , wkładki i podpaski .
Dreamy
Źle mi zrobili pappe. Prosiłam o białko pappa i wolną podjednostkę beta, a oni mieli w zleceniu tylko pappa mimo, że w przychodni prosiłam i o to i o to... nie wiem co teraz. Przejdę się tam jutro, coś czułam, że jest nie tak skoro nie ma wyników jeszcze ...
reklama