reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

To i ja się podzielę swoją radością ❤️
Zdjęcie z dzisiejszej wizyty.
Dzidziuś 11+1 ma wielkość 46.87 mm
cały i zdrowy, co za ulga i radość 🙂

Załączniki

• IMG_20211213_203345.jpg
    IMG_20211213_203345.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 82
reklama
matko, ja tak mam! Wieczorem strzelam z armaty, a najbardziej jak się położę do spania. Dramat😅
Ja tez tak mam ja to się śmieje ze cały układ pokarmowy i gastryczny mi się w ciąży spierdzielił. Ciągle mdłości, wzdecia. Po tych witaminach to raz dziennie wypróżniam się tak ze chyba wszystko ze mnie leci (sory za szczegóły) masakra normalnie

Hej dziewczyny, tsk się cieszyłam że wracam do pracy. Jednak nic z tego. Nir nadaje się. Kompletnie brak kondycji. Po wejściu 2x na 4 piętro tak mnie brzuch rozbolał że stwierdziłam że jednak odpuszczę. Także znów jestem kura domową 😂
Mnie też boli strasznie głowa, się js całe życie mam z tym problem. Teraz mecze się 2 tygodnie z katarem więc i zatoki dają głowie popalić.
Jutro wizyta u lekarza o 9.45. Mam nadzieję że zobaczę moje maleństwo🥰

Dziewczyny co to oznacza? Wyczytałam ze to wirus opryszczki jak i półpaśca którego miałam, opryszczka nigdy mi nie wyszła. Skoro przeciwciała to powinno być Ok? Jeszcze wyszła mi anemia 🤦‍♀️

Załączniki

• CE65D0BE-5F7B-4830-9D16-B7DDB2FCAFC2.png
    CE65D0BE-5F7B-4830-9D16-B7DDB2FCAFC2.png
    47,3 KB · Wyświetleń: 54
  • 490C2651-3E7D-4FE2-9ECF-589CD6BFEF8F.png
    490C2651-3E7D-4FE2-9ECF-589CD6BFEF8F.png
    34,6 KB · Wyświetleń: 55
Dziewczyny, od jakiegoś czasu ( w ciąży ) mam ból nad prawym posladkiem ( nawet trochę na nim ) na początku myślałam może że to jest od bardziej aktywnego dnia, ale nie ma reguły, mogę wiele nie robić - tak jak dziś a zaczęło znowu boleć. Dodam że jest to naprawdę mocny ból, bez pomocy nie wstanę, czy się nie przekrece.. i tylko prawa strona [emoji17] czy któraś może chociaż się z tym spotkała ?

Ja tez tak mam ja to się śmieje ze cały układ pokarmowy i gastryczny mi się w ciąży spierdzielił. Ciągle mdłości, wzdecia. Po tych witaminach to raz dziennie wypróżniam się tak ze chyba wszystko ze mnie leci (sory za szczegóły) masakra normalnie
Ja nie mam gazów, ale brzuch napompowany jakby to był 6 miesiąc, nie 3.

reklama
Do góry