AgnieszkaGda
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperTo i ja się podzielę swoją radością
Zdjęcie z dzisiejszej wizyty.
Dzidziuś 11+1 ma wielkość 46.87 mm
cały i zdrowy, co za ulga i radość
Mi tez, mam iść 23.12 i mi ustali, z usg na fotce widzę ze pisze niby 27.07, zobaczymyMi jeszcze na żadnej wizycie nie mówili terminu porodu, więc trzymam się tego wyliczonego przez aplikację, czyli 12.07
. To ja jeszcze nie mam takich rewolucjimatko, ja tak mam! Wieczorem strzelam z armaty, a najbardziej jak się położę do spania. Dramat
Ja tez tak mam ja to się śmieje ze cały układ pokarmowy i gastryczny mi się w ciąży spierdzielił. Ciągle mdłości, wzdecia. Po tych witaminach to raz dziennie wypróżniam się tak ze chyba wszystko ze mnie leci (sory za szczegóły) masakra normalniematko, ja tak mam! Wieczorem strzelam z armaty, a najbardziej jak się położę do spania. Dramat
Ja nie mam gazów, ale brzuch napompowany jakby to był 6 miesiąc, nie 3.Ja tez tak mam ja to się śmieje ze cały układ pokarmowy i gastryczny mi się w ciąży spierdzielił. Ciągle mdłości, wzdecia. Po tych witaminach to raz dziennie wypróżniam się tak ze chyba wszystko ze mnie leci (sory za szczegóły) masakra normalnie
Łoooo to już kawał Dzieciaczka jest! GratulacjeJa też juz po wizycie. Bobek ma 3,77 cm. Wg usg 10+5. Serce bije, ale nadal nie wiem jak szybko bo z podniety znowu nie dopytalam