reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
mi wszystko ladnie pachnie zero objawow czy wymiotow :) wizyta jutro :D co z tego jak i pozniej beda kolejne wizyty, a ja i tak sie bede ciagle stresowac hehe choc napisali mi dzis w horoskopie: "Już panikujesz? Stanowczo za wcześnie. Wbrew przeczuciom sprawa, której się obawiasz, zakończy się dla cienie pozytywni" i tego sie trzymam :D
Heh:) nieźle trafiny:) daj znać jak tam po wizycie troszkę mnie to uspokoi. W sumie lepiej zaczęłam jeść A to lepiej bo te ketony z moczu muszę wyeliminować więcej jedząc dzisiaj się zwaze bo raczej nic nie przybrałam A jestem szczupła.

Moje typy: Anastazja, Judyta, Natalia, Magdalena, Bernadetta

Marcin, Mateusz ,Adam
A I tak zmieni mi się pewnie po porodzie :)))
tez mi sie podpoba Anastazja chcialam tam sobie dac na bieżmowaniu ale kolezanka dala i zmienilam :D Adam chce dać synowi a męża mam Mateusza ehhe :) kiedys tez mi sie podobalo Amelia czy Lilianna ale kolezanka chce dac i nie dam tak

Dla chłopca ciężki wybór. Chciałabym jakieś międzynarodowe żeby za granica miał łatwo, ale nie wydziwione w Pl. I takie żeby do nazwiska pasowało i ładnie się zdrabniało. I trochę oryginalne i w miarę nowoczesne. Nie mam pojęcia 😂

Alexander mi przychodzi tylko do głowy, ale już mamy w rodzinie 😢
Adam pasuje wszedzie :) i nie udziwnione :D

Hej dziewczyny. Dziś byłam na krwi. Zobaczymy co tam z ta moja tarczyca. Jeżeli chodzi o imiona to czego bym mężowi nie zaproponowała to mówi nie. Więc zeobilam listę i niech sobie sam wybierze. Na inne się nie zgodzę. 😂 Dogadałam się z pracodawca i dostanę lżejsza pracę za ta samą kasę. Także w poniedziałek wracam do pracy 😁😁 hura bo dostaje szału w domu.

Załączniki

• Screenshot_2021-12-10-10-39-12-882_com.ladybug404.braian.jpg
    Screenshot_2021-12-10-10-39-12-882_com.ladybug404.braian.jpg
    74,1 KB · Wyświetleń: 56
Hej dziewczyny. Dziś byłam na krwi. Zobaczymy co tam z ta moja tarczyca. Jeżeli chodzi o imiona to czego bym mężowi nie zaproponowała to mówi nie. Więc zeobilam listę i niech sobie sam wybierze. Na inne się nie zgodzę. 😂 Dogadałam się z pracodawca i dostanę lżejsza pracę za ta samą kasę. Także w poniedziałek wracam do pracy 😁😁 hura bo dostaje szału w domu.
u mnie mąż nie ma nic do gadania, ma byc tak jak ja chce i koniec hehehe :D

U nas dla dziewczynki Jadwiga , zapytałam kiedyś męża jak się jego babcie nazywały i to imię od razu mi do głowy weszło.
W rodzinie już padło hasła, żebyśmy dali Paulinę. Co to w ogóle jest, że rodzina mówi jakie imię masz dać bo im się takie podoba ???
No więc Jadwiga. Ewentualnie jeszcze Judyta gdyby miały być bliźniaczki 🤣

Dla chłopaka podoba mi się Sebastian, Adrian, Krzysiu, ale chyba wygrał Jakub.

reklama
Widzę, że Zoja wymieniana jest już drugi raz - a my z mężem myśleliśmy, że to jest absolutnie niespotykane imię i nasz wybór będzie tak oryginalny, a tu proszę... ;)

Do góry