Mom2B
Fanka BB :)
o jeju to uwazaj bo jest strasznie slisko!!!Ja muszę jechać do klienta, który mieszka na wsi w lesie (dużo sniegu), a mam letnie opony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o jeju to uwazaj bo jest strasznie slisko!!!Ja muszę jechać do klienta, który mieszka na wsi w lesie (dużo sniegu), a mam letnie opony
dobrze ten lepszy tamten mnie jakos stresowal heheZawsze zmieniam Gryfina na święta
Heh nieźle trafiny daj znać jak tam po wizycie troszkę mnie to uspokoi. W sumie lepiej zaczęłam jeść A to lepiej bo te ketony z moczu muszę wyeliminować więcej jedząc dzisiaj się zwaze bo raczej nic nie przybrałam A jestem szczupła.mi wszystko ladnie pachnie zero objawow czy wymiotow wizyta jutro co z tego jak i pozniej beda kolejne wizyty, a ja i tak sie bede ciagle stresowac hehe choc napisali mi dzis w horoskopie: "Już panikujesz? Stanowczo za wcześnie. Wbrew przeczuciom sprawa, której się obawiasz, zakończy się dla cienie pozytywni" i tego sie trzymam
tez mi sie podpoba Anastazja chcialam tam sobie dac na bieżmowaniu ale kolezanka dala i zmienilam Adam chce dać synowi a męża mam Mateusza ehhe kiedys tez mi sie podobalo Amelia czy Lilianna ale kolezanka chce dac i nie dam takMoje typy: Anastazja, Judyta, Natalia, Magdalena, Bernadetta
Marcin, Mateusz ,Adam
A I tak zmieni mi się pewnie po porodzie ))
Adam pasuje wszedzie i nie udziwnioneDla chłopca ciężki wybór. Chciałabym jakieś międzynarodowe żeby za granica miał łatwo, ale nie wydziwione w Pl. I takie żeby do nazwiska pasowało i ładnie się zdrabniało. I trochę oryginalne i w miarę nowoczesne. Nie mam pojęcia
Alexander mi przychodzi tylko do głowy, ale już mamy w rodzinie
u mnie mąż nie ma nic do gadania, ma byc tak jak ja chce i koniec heheheHej dziewczyny. Dziś byłam na krwi. Zobaczymy co tam z ta moja tarczyca. Jeżeli chodzi o imiona to czego bym mężowi nie zaproponowała to mówi nie. Więc zeobilam listę i niech sobie sam wybierze. Na inne się nie zgodzę. Dogadałam się z pracodawca i dostanę lżejsza pracę za ta samą kasę. Także w poniedziałek wracam do pracy hura bo dostaje szału w domu.