reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Dla chłopca ciężki wybór. Chciałabym jakieś międzynarodowe żeby za granica miał łatwo, ale nie wydziwione w Pl. I takie żeby do nazwiska pasowało i ładnie się zdrabniało. I trochę oryginalne i w miarę nowoczesne. Nie mam pojęcia 😂

Alexander mi przychodzi tylko do głowy, ale już mamy w rodzinie 😢

Ja tez mam planowane prenatalne i PAPPa na 27.12. 😁 U mnie bedzie 12t4d wtedy.
Ja tez czekam od wizyty do wizyty. Ostatnio lekarka powiedziała zebym przyszła na kolejną wizytę 11.01. to jej powiedziałam że w żadnym wypadku, bo nie wytrzymam. Optymalnie to dla mnie co 2 tygodnie 🤪 No więc kolejną mam po 2 tygodniach czyli 21.12 🤣
To idziemy leb w leb, bo ja tez 27.12 prenatalne i tez to bedzie 12+4 :) Moja lekarka tez powiedziala, ze za miesiac wizyta ale siedzialam spokojnie bo w miedzyczasie mialam umowiona do lekarza tutaj na miejscu 😁

Cześć wszystkim! Jeśli ma ktoś dziś wizytę to życzę udanych i by wszystko było cacy 😍😍😍 ja odpoczywam ale zaraz idę szykować obiad ☺ miłego dnia 😊

Nasze typy to Róża, mąż podpowiada Lara, ale ciężko zdrobnić, myśleliśmy jeszcze kiedyś o Amelii i Alicji.

Dla chłopca nic 🙈

reklama
Do góry