reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Byle do poniedziałku 🙄 dziś już nawet wędlina mi nie śmierdziała. Tak się boję,dobrze że mam zajecie.
mi wszystko ladnie pachnie zero objawow czy wymiotow :) wizyta jutro :D co z tego jak i pozniej beda kolejne wizyty, a ja i tak sie bede ciagle stresowac hehe choc napisali mi dzis w horoskopie: "Już panikujesz? Stanowczo za wcześnie. Wbrew przeczuciom sprawa, której się obawiasz, zakończy się dla cienie pozytywni" i tego sie trzymam :D

Część , jak dziś się czujecie ? Ja jeszcze ok , ale ostatnio męczy mnie wieczorami . Podpytałam mojego czterolatka czy chciałby dzidziusia w domu , a on na to że nie potrzebujemy już żadnego dzidziusia bo przecież on mnie kocha . Więc chyba będzie ciężko z nim. Córka od dawna mówi że by chciała ale siostrę bo brata już ma 😀
pamietam jak ja bylam przerazona jak mi mama powiedziala ze bede miec rodzenstwo, bardzo nie chcialam. Potem mama poronila niestety, a teraz bym chciala miec rodzenstwo. No ale czlowiek był mały, głupi to sie nie myslalo wtedy...

Ja się dobrze czuję ogólnie. Ale w pracy atmosfera jest nerwowa. ,,Kierowniczka" dorzuca coraz więcej obowiązków, wręcz na siłę żeby odciążyć ,,swoich", a dorzucić m.in. mnie. Już mam dość. Bo to jest tylko i wyłącznie robienie na złość.. 🤬

Cześć dziewczyny, ja dziś zaczynam 8 tydzień. Czuje się masakrycznie.... wczoraj torsje do 1 w nocy, dziś rano znowu. Generalnie cały dzień mi niedobrze 🤢😵 kiedy to minie... wzięłam dziś urlop i cały przyszły tydzień też będę siedzieć w domu. Pocieszam się tylko tym że gdzieś wyczytałam że jeśli w ciąży towarzyszą nudności i wymioty to zmniejsza się ryzyko poronienia i wad genetycznych. Może to pierdoly ale w czymś trzeba mieć nadzieję...

Ja jestem 9+2 i lekarz mi wyznaczył wizytę na badania prenatalne 27 grudnia bede wtedy 11+5. Już odliczam dni do wizyty i skreślam w kalendarzu 😂 wariatka. Też tak macie że żyjecie od wizyty do wizyty ? 😎
Ja tez mam planowane prenatalne i PAPPa na 27.12. 😁 U mnie bedzie 12t4d wtedy.
Ja tez czekam od wizyty do wizyty. Ostatnio lekarka powiedziała zebym przyszła na kolejną wizytę 11.01. to jej powiedziałam że w żadnym wypadku, bo nie wytrzymam. Optymalnie to dla mnie co 2 tygodnie 🤪 No więc kolejną mam po 2 tygodniach czyli 21.12 🤣

Cześć dziewczyny, ja dziś zaczynam 8 tydzień. Czuje się masakrycznie.... wczoraj torsje do 1 w nocy, dziś rano znowu. Generalnie cały dzień mi niedobrze 🤢😵 kiedy to minie... wzięłam dziś urlop i cały przyszły tydzień też będę siedzieć w domu. Pocieszam się tylko tym że gdzieś wyczytałam że jeśli w ciąży towarzyszą nudności i wymioty to zmniejsza się ryzyko poronienia i wad genetycznych. Może to pierdoly ale w czymś trzeba mieć nadzieję...
nie stresuj mnie:( ja nie mam zadnych objawow :(

reklama
Do góry