Mi zielony ogórek smakuje i śmierdzi ryba, Boże nawet jak pomyślę to mi źle. Ja uwielbiałam zieleninę, praktycznie codziennie czy do drugiego dania czy na kolację a odkąd jestem w ciąży nie dam rady, najbardziej odrzuciło mnie od zieleniny, aż dziwnie mimnie odrzuca od warzyw, nie moge jakos ich jesc, a wy tez tak macie?
reklama
Ja tylko pomidory jem jak szalona…mnie odrzuca od warzyw, nie moge jakos ich jesc, a wy tez tak macie?
Reszta warzyw mogłaby nie istnieć..:
Wogole mam wrażenie ze smakują mi tylko słodkie rzeczy inne jem z niechęcią…
Ja marze o córce teraz…ale nie mam żadnych przeczuć…
W ciąży z synem od razu czułam ze syn i potwierdziło sie już na pierwszych prenatalnych…
StKarolina
Fanka BB :)
[emoji25][emoji25] dopiero co zacisnęłam mocno kciuki..Dziewczyny! Ja niestety się żegnam z Wami! Trzymam kciuki i udanych 9 miesięcy[emoji3590][emoji3590]
KarolinaNowa
Początkująca w BB
Dziewczynki! Serduszko przestało bić. To mój 3 taki przypadek. Ale Wy się nie stresujcie U Was na pewno będzie wszystko dobrze Trzymam kciuki!
StKarolina
Trzymam kciuki żebys szybciutko mogła cieszyć się szczęśliwa 9 miesięczną ciąża. [emoji110][emoji3590]Dziewczynki! Serduszko przestało bić. To mój 3 taki przypadek. Ale Wy się nie stresujcie[emoji3590] U Was na pewno będzie wszystko dobrze[emoji3590] Trzymam kciuki!
W którym byłaś tygodniu ? Przepraszam za nietakt, jeżeli nie chcesz nie odpowiadaj..
Ale z całego serduszka trzymam za Ciebie kciuki. [emoji110]
StKarolina
Zawsze przed wizytą jest stres. Będzie dobrze.. trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji173]️ myśl pozytywnie [emoji4]Cześć wszystkim za godzinę mam wizytę bardzo się stresuje [emoji26] czy Wy też tak się stresujecie?? Trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze i bym usłyszała [emoji173]
Majaga
Przed każdą wizyta mam mega stres... Jutro mam wizytę (jeszcze się nie stresuje) ale dzisiaj po południu pewnie się zacznie .... Mimo, że w poniedziałek w szpitalu widziałam, że dzidziul ma się dobrze.
Cześć wszystkim za godzinę mam wizytę bardzo się stresuje [emoji26] czy Wy też tak się stresujecie?? Trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze i bym usłyszała [emoji173]
Madzia86G
Chyba większość to ma na codzień mam pikuś, przestałam się martwić ale w dniu wizyty stres mam na całego.
ana_banana
Ja nie mogę słodyczy , nawet jak patrzę to mnie mdli . No i od kawy mnie odrzuciło a zdarzało mi się 3-4 na dzień pić bo mam niskie ciśnienie . A teraz mąż pije a ja patrzęmnie odrzuca od warzyw, nie moge jakos ich jesc, a wy tez tak macie?
reklama
Bardzo współczuje ! Mam to samo fatum na głowie .. we wtorek mam nadzieje ze nie usłyszę tego co ty :/ trzymaj się ! I do zobaczenia może na jakieś grupieDziewczynki! Serduszko przestało bić. To mój 3 taki przypadek. Ale Wy się nie stresujcie U Was na pewno będzie wszystko dobrze Trzymam kciuki!