Hanaśmietana
Fanka BB :)
współczuję...Dziewczynki! Serduszko przestało bić. To mój 3 taki przypadek. Ale Wy się nie stresujcie U Was na pewno będzie wszystko dobrze Trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
współczuję...Dziewczynki! Serduszko przestało bić. To mój 3 taki przypadek. Ale Wy się nie stresujcie U Was na pewno będzie wszystko dobrze Trzymam kciuki!
Ja też mam nadzieję że przed prenatalnymi będę mieć, będzie 8 dni. A nawet jak nie to przed pappa napewno bo na nią się czeka do 2 tyg. Baaaardzo się boję, baaardzo. I myślę że po nifty stres mnie puści. Z córkami miałam tylko usg prenatalne a teraz mi tak bije, niepotrzebnie się Naczytałam, do tego poronienie w tamtym roku No i wiek.Sanco niby do 5 dni roboczych dlatego też się na nie po części zdecydowałam. Chciałam mieć wynik przed usg I trymestru i pappą co by się nie stresować jakby pappa wyszła jakaś średnia.
Też mam podły nastrój i czarne myśli. . Przez zastój lekki w prawej nerce mam problem z pęcherzem. Strasznie se boje jak to dalej będzie..Cześć, dziewczyny. Nie odzywam się narazie, bo mam podły nastrój i czarne myśli w kółko, więc wolę się nie odzywać. Równo za tydzień mam wizytę i wtedy, jeśli będzie wszystko ok, to idę na L4, myślę, że kamień z serca spadnie i czarne myśli odejdą, a narazie... Czytam, kibicuje, przykro mi jak, któras traci ciąże.
Pisałyście o problemach że skóra, kurcze ja się czuje jakbym miała AZS pełnoobjawowy. Twarz w plamach, ramiona wysypane, skóra sucha szorstka, swędzącą, pięty popękały mi kosmicznie. Ogólnie skórny dramat. I non stop marznę. Uff nie cierpię zimy. Trzymajcie się cieplutko.
tak bardzo mi przykro. Z calego serca zycze ci abys w niedalekiej przyszlosci mogla tulic swoje zdrowe malenstwo. Duzo sily i milosci dla w tym trudnym czasieDziewczynki! Serduszko przestało bić. To mój 3 taki przypadek. Ale Wy się nie stresujcie U Was na pewno będzie wszystko dobrze Trzymam kciuki!
ja tez wlasnei uwielbialam rzodkiewke pomidorka a teraz nie moge na to patrzecMi zielony ogórek smakuje i śmierdzi ryba, Boże nawet jak pomyślę to mi źle. Ja uwielbiałam zieleninę, praktycznie codziennie czy do drugiego dania czy na kolację a odkąd jestem w ciąży nie dam rady, najbardziej odrzuciło mnie od zieleniny, aż dziwnie mi
ja bym mogla kawe pic i pic to wiem ze duzo nie mozna i pije tylko 1 dziennie, brakuje mi coli ooo slodycze uwielbiam jem tonami hehehJa nie mogę słodyczy , nawet jak patrzę to mnie mdli . No i od kawy mnie odrzuciło a zdarzało mi się 3-4 na dzień pić bo mam niskie ciśnienie . A teraz mąż pije a ja patrzę
Mnie od kawy totalnie odrzuciło i nie mogę nawet być blisko jak mąż pije a przed ciążą to 3 filiżanki dziennie lajtowo wchodziłyja bym mogla kawe pic i pic to wiem ze duzo nie mozna i pije tylko 1 dziennie, brakuje mi coli ooo slodycze uwielbiam jem tonami heheh
Bardzo współczuje…Dziewczynki! Serduszko przestało bić. To mój 3 taki przypadek. Ale Wy się nie stresujcie U Was na pewno będzie wszystko dobrze Trzymam kciuki!