reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Sanco niby do 5 dni roboczych dlatego też się na nie po części zdecydowałam. Chciałam mieć wynik przed usg I trymestru i pappą co by się nie stresować jakby pappa wyszła jakaś średnia.
Ja też mam nadzieję że przed prenatalnymi będę mieć, będzie 8 dni. A nawet jak nie to przed pappa napewno bo na nią się czeka do 2 tyg. Baaaardzo się boję, baaardzo. I myślę że po nifty stres mnie puści. Z córkami miałam tylko usg prenatalne a teraz mi tak bije, niepotrzebnie się Naczytałam, do tego poronienie w tamtym roku No i wiek.

Cześć, dziewczyny. Nie odzywam się narazie, bo mam podły nastrój i czarne myśli w kółko, więc wolę się nie odzywać. Równo za tydzień mam wizytę i wtedy, jeśli będzie wszystko ok, to idę na L4, myślę, że kamień z serca spadnie i czarne myśli odejdą, a narazie... Czytam, kibicuje, przykro mi jak, któras traci ciąże.
Pisałyście o problemach że skóra, kurcze ja się czuje jakbym miała AZS pełnoobjawowy. Twarz w plamach, ramiona wysypane, skóra sucha szorstka, swędzącą, pięty popękały mi kosmicznie. Ogólnie skórny dramat. I non stop marznę. Uff nie cierpię zimy. Trzymajcie się cieplutko.
Też mam podły nastrój i czarne myśli. . Przez zastój lekki w prawej nerce mam problem z pęcherzem. Strasznie se boje jak to dalej będzie..

Mi zielony ogórek smakuje i śmierdzi ryba, Boże nawet jak pomyślę to mi źle. Ja uwielbiałam zieleninę, praktycznie codziennie czy do drugiego dania czy na kolację a odkąd jestem w ciąży nie dam rady, najbardziej odrzuciło mnie od zieleniny, aż dziwnie mi
ja tez wlasnei uwielbialam rzodkiewke pomidorka a teraz nie moge na to patrzec

Ja nie mogę słodyczy , nawet jak patrzę to mnie mdli . No i od kawy mnie odrzuciło a zdarzało mi się 3-4 na dzień pić bo mam niskie ciśnienie . A teraz mąż pije a ja patrzę 😒
ja bym mogla kawe pic i pic to wiem ze duzo nie mozna i pije tylko 1 dziennie, brakuje mi coli ooo :D slodycze uwielbiam jem tonami heheh

Ja też dzisiaj w gorszej formie, głównie przez ten wysoki wynik TSH, jestem zła na siebie, że nie zrobiłam badań wcześniej. No i fakt, że odpadło mi w tym tygodniu usg też jakoś nie napawa mnie optymizmem. Nie wiem może przez tę pogodę i słuchanie o kolejnych zachorowaniach na covid łapie mnie lekki dół.

@KarolinaNowa bardzo Ci współczuję Twojej straty. Życzę dużo spokoju i wsparcia najbliższych w tym trudnym czasie.

reklama
Do góry