To moje 10 i 5, ja rocznik 87Skończone 10 i 7 lat, już prawie odchowane z pierwszą córką najedliśmy się sporo strachu bo urodziła się 2 miesiące przed terminem z wagą 1,2kg.. Miesiąc spędziła w inkubatorze, nie życzę nikomu też jestem "mutantką" I biorę Neoparin, oprócz tego Acard, Encorton, Glucophage, Duphaston, Progesteron i masę witamin. Jakby to zebrać do kupy to mam z tabletek dodatkowy posiłek ale czego się nie robi dla dzidzi ☺
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Od acard są czadem plamienia. Po heparynę nie słyszałam. A co się dzieje?czy miałyście plamienie po heparynie? jesli tak to kiedy po zaczęciu brania? i jakie? mocne, slabe, czerwone, blazowe? czy dostwałyście cos na to plamienie? czy mialo przejsc samoistnie?
Go ekolog może wypisać, to chyba zależy od lekarza…Zadzwonię dzisiaj do mojego ginekologa, że jeszcze to, jakby mało atrakcji było z tą ciążą
A czy ginekolog może zapisać leki na zbicie, czy musi to być endokrynolog?
Moja lekarka sama mi teraz ustawia dawki…
Hej. Czy gorączka (max 37,8) przez dwa dni może zaszkodzić dziecku? Po konsultacji z lekarzem przyjmowalam paracetamol, po którym spadała. Nie wiem czy się zaziebilam, czy jakaś infekcja czy co to było. Strasznie się martwię ze zaszkodziłem dziecku. Jestem w 10 tygodniu.
Ironka
Ja na szczęscie nie miałam w tej ciąży żadnego plamienia.czy miałyście plamienie po heparynie? jesli tak to kiedy po zaczęciu brania? i jakie? mocne, slabe, czerwone, blazowe? czy dostwałyście cos na to plamienie? czy mialo przejsc samoistnie?
Majaga
Nie.
Hej. Czy gorączka (max 37,8) przez dwa dni może zaszkodzić dziecku? Po konsultacji z lekarzem przyjmowalam paracetamol, po którym spadała. Nie wiem czy się zaziebilam, czy jakaś infekcja czy co to było. Strasznie się martwię ze zaszkodziłem dziecku. Jestem w 10 tygodniu.
Ja biorę od 4 dni plus acard 150 - póki co bez plamien jedynie siniaki na brzuchu i oby tak zostałoczy miałyście plamienie po heparynie? jesli tak to kiedy po zaczęciu brania? i jakie? mocne, slabe, czerwone, blazowe? czy dostwałyście cos na to plamienie? czy mialo przejsc samoistnie?
Mi ostatnio Pani dr powiedziała ze jeśli bym złapała covid to mam zbijać gorączkę bo właśnie wysoka długotrwała może uszkodzić płód…i kazała ja zbijać paracetamolemHej. Czy gorączka (max 37,8) przez dwa dni może zaszkodzić dziecku? Po konsultacji z lekarzem przyjmowalam paracetamol, po którym spadała. Nie wiem czy się zaziebilam, czy jakaś infekcja czy co to było. Strasznie się martwię ze zaszkodziłem dziecku. Jestem w 10 tygodniu.
Wiec taka temp i kilka paracetamoli myśle ze krzywdy nie zrobiła
reklama