Mom2B
Fanka BB :)
ja biore dzis drugi dzien i póki co też tylko siniakJa biorę od 4 dni plus acard 150 - póki co bez plamien jedynie siniaki na brzuchu i oby tak zostało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja biore dzis drugi dzien i póki co też tylko siniakJa biorę od 4 dni plus acard 150 - póki co bez plamien jedynie siniaki na brzuchu i oby tak zostało
Jestem po 3cim transferze ktory sie udał.Niestety jest to przeżywanie jako porażki, dla nas jak strata bo jednak komórki zostały zapłodnione,widać na zdjęciu podzielone 5 dniowe jakość ok i nic z tego ...Cześć dziewczyny, czuje się okropnie psychicznie. Wczoraj sie dowiedziałam że mojej siostrze nie udał się transfer inv. Przyjęłam tą wiadomość okropnie, jakby mnie to samej by dotyczyło. Nie potrafię się cieszyć ze swojej ciąży. My staraliśmy się ponad rok.. nie wiem jak ogłosić rodzinie że jestem w ciąży, cały czas myślę że może zrobić się jej przykro jak się dowie..czy jest tutaj może jakaś dziewczyna po udanym transferze ?
Powyżej 38,5 może być niebezpieczna. Poniżej się nie obawiaj. ZdrowiaHej. Czy gorączka (max 37,8) przez dwa dni może zaszkodzić dziecku? Po konsultacji z lekarzem przyjmowalam paracetamol, po którym spadała. Nie wiem czy się zaziebilam, czy jakaś infekcja czy co to było. Strasznie się martwię ze zaszkodziłem dziecku. Jestem w 10 tygodniu.
Apropo gorączki, macie jakiś fajny bezdotykowy termometr do polecenia? Taki, który przyda się też później przy dziecku.Powyżej 38,5 może być niebezpieczna. Poniżej się nie obawiaj. Zdrowia
Apropo gorączki, macie jakiś fajny bezdotykowy termometr do polecenia? Taki, który przyda się też później przy dziecku.
zaszkodzić by mogła jakbyś jej nie zbijała. Ja miałam goraczke 38 stopni przez 3 dni w 5tc i jak na razie jest okHej. Czy gorączka (max 37,8) przez dwa dni może zaszkodzić dziecku? Po konsultacji z lekarzem przyjmowalam paracetamol, po którym spadała. Nie wiem czy się zaziebilam, czy jakaś infekcja czy co to było. Strasznie się martwię ze zaszkodziłem dziecku. Jestem w 10 tygodniu.
W sumie to jakby mam go coraz mniej a jeśli sie coś tam pojawia to jest to gęste ( ale nie galaretka ) i białe i bezwonne.Jaki macie teraz śluz? U mnie zaczął się pojawiać taki gęsty, nie jest go dużo, ale takie malutkie kawałki galaretki [emoji848] nie pamiętam czy takie coś miałam w ciszy z synem
Przez luteine mam biały (mleczny)rzadki delikatne grudki (resztki tabletek)Jaki macie teraz śluz? U mnie zaczął się pojawiać taki gęsty, nie jest go dużo, ale takie malutkie kawałki galaretki [emoji848] nie pamiętam czy takie coś miałam w ciszy z synem