O to widzę ze sąsiadka hahaOj daleko bo to w Ostrowie Wlkp![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to widzę ze sąsiadka hahaOj daleko bo to w Ostrowie Wlkp![]()
U mnie też, jest go mniej a jeśli już się pojawia to białawy.W sumie to jakby mam go coraz mniej a jeśli sie coś tam pojawia to jest to gęste ( ale nie galaretka ) i białe i bezwonne.
Tak ja to wszystko robiłam jeszcze grupę krwi. Zapłaciłam 460 zł chyba. Pojemnik na mocz dostałam w Alab jak poszłam betę pierwszy raz zrobić.Hej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie które mam zlecone są tak bardzo potrzebne ? Któraś miała podobny zestaw? Boje się ze zapłacę 500zl za te badaniaczy pojemnik do ogólnego badania moczu to ten większy w aptece? Bo wiem ze jest jeszcze taka mała fiolka. do tego mam sprawdzać często tsh bo mi skacze mimo leków pół wypłaty na lekarza i badania
![]()
Dziewczyny z czasem dojdziecie do wprawy i siniaków nie będzie. Ja to już czasami po chwili nie wiem gdzie wkłucie robiłam.ja biore dzis drugi dzien i póki co też tylko siniak![]()
DHA miałam na mysliSłuchajcie czy te co biorą PregnaPlus bierzecie coś wiecej?
Wyczytałam, ze jest w 1 tabletce 50 MG, a zapotrzebowanie dzienne 200 MG
No własnie u mnie na recepcie też symbole R i C dlatego leki za darmo.Co do tsh, mi skakało między 4,2 a 3,5.
Dostałam euthyrox na zbicie za darmo. Na wizycie byłam 4 tygodnie temu, więc to jeszcze było przed wizytą u gina. Ale wzięłam ze sobą wynik bhcg i to wystarczyło. Wrzucam co jest napisane na recepcie![]()
Ja tylko pregna plus i gin i endo mi to polecali. Nie patrzę na skład ufam dr. Powiem wam że ja ciążę z córkami prowadziłam prywatnie u bardzo cenionego profesora, jest ordynatorem i on mi mówił żadnych Wit. Tylko kwas foliowy 3 mce, jeżeli badania ok, jest warzywa i owoce i nie łykać tabsow.DHA miałam na mysli