O to widzę ze sąsiadka hahaOj daleko bo to w Ostrowie Wlkp
reklama
Dziewczyny dzwoniłam do mojego ginekologa z tym TSH kazał mi wykupić euthyrox. Przy okazji się dowiedziałam, że w czwartek wizyty nie będzie, bo mój lekarz leży w szpitalu z powodu covida Może w przyszłym tygodniu będę miała wizytę, tylko że to będzie koniec 11 tc, a ja jeszcze prenatalnych nie mam umówionych, miałam w czwartek dostać skierowanie echhh
Majaga
Fanka BB :)
Kto jest tutaj założycielem grupy? (Aplikacja.mi szwankuje i nie mogę wcześniejszych postów wczytać). Zakładamy grupę zamknięta? Nie ma sensu dłużej czekać, a zawsze można nowe osoby po czasie dopisać. Musimy stworzyć listę osób, które chcą należeć do grupy (z terminem lipcowym) i wysłać do Aniaslu z prośbą o wątek zamknięty.
Dobra, weszłam przez przeglądarkę i widze, że osoba, która założyła grupę usunęła konto i wykropkowala swoje wypowiedzi. Moderatorem (o ile dobrze rozumiem ) jest @A może by.... Czy Ty zajmujesz się tworzeniem listy osób, które chcą przejść na forum zamknięte?
Dobra, weszłam przez przeglądarkę i widze, że osoba, która założyła grupę usunęła konto i wykropkowala swoje wypowiedzi. Moderatorem (o ile dobrze rozumiem ) jest @A może by.... Czy Ty zajmujesz się tworzeniem listy osób, które chcą przejść na forum zamknięte?
Ostatnia edycja:
Wer-ka
U mnie też, jest go mniej a jeśli już się pojawia to białawy.W sumie to jakby mam go coraz mniej a jeśli sie coś tam pojawia to jest to gęste ( ale nie galaretka ) i białe i bezwonne.
Tak ja to wszystko robiłam jeszcze grupę krwi. Zapłaciłam 460 zł chyba. Pojemnik na mocz dostałam w Alab jak poszłam betę pierwszy raz zrobić.Hej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie które mam zlecone są tak bardzo potrzebne ? Któraś miała podobny zestaw? Boje się ze zapłacę 500zl za te badania czy pojemnik do ogólnego badania moczu to ten większy w aptece? Bo wiem ze jest jeszcze taka mała fiolka. do tego mam sprawdzać często tsh bo mi skacze mimo leków pół wypłaty na lekarza i badania
Ironka
Dziewczyny z czasem dojdziecie do wprawy i siniaków nie będzie. Ja to już czasami po chwili nie wiem gdzie wkłucie robiłam. Chociaż nie powiem, bo ostatnio nie mogłam się wkłuć. Normalnie skóra była jak pancerz.ja biore dzis drugi dzien i póki co też tylko siniak
DHA miałam na mysliSłuchajcie czy te co biorą PregnaPlus bierzecie coś wiecej?
Wyczytałam, ze jest w 1 tabletce 50 MG, a zapotrzebowanie dzienne 200 MG
Ironka
No własnie u mnie na recepcie też symbole R i C dlatego leki za darmo.Co do tsh, mi skakało między 4,2 a 3,5.
Dostałam euthyrox na zbicie za darmo. Na wizycie byłam 4 tygodnie temu, więc to jeszcze było przed wizytą u gina. Ale wzięłam ze sobą wynik bhcg i to wystarczyło. Wrzucam co jest napisane na recepcie
Załączniki
reklama
Ja tylko pregna plus i gin i endo mi to polecali. Nie patrzę na skład ufam dr. Powiem wam że ja ciążę z córkami prowadziłam prywatnie u bardzo cenionego profesora, jest ordynatorem i on mi mówił żadnych Wit. Tylko kwas foliowy 3 mce, jeżeli badania ok, jest warzywa i owoce i nie łykać tabsow.DHA miałam na mysli