Merlot
Fanka BB :)
bedzie pieknie!!!!!!Dzięki!!! Już doczekać się nie mogę! miłego dnia!!
Na ktora idziesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bedzie pieknie!!!!!!Dzięki!!! Już doczekać się nie mogę! miłego dnia!!
Dopiero na 17.20 ale chyba dam radę wytrzymać bo mam dzisiaj sporo zajęć w zasadzie do samej 17 wiec mam nadzieje ze zdarzebedzie pieknie!!!!!!
Na ktora idziesz?
Wstępnie na 29.07 czyli sama końcówkaWitaj. Ja jestem na L4 ale w domu córka, pies, mąż także jest co robić na kiedy masz termin porodu?
ja mam heterozygote i tez mi kazał brac wiec.....Przy homozygotach, złych wynikach krzepliwości , czasami w poronieniach nawykowych, przy zespole antyfosfolipidowym
tak mi tez kazal brac, w pon. jade do Gina do Bytomia co prowadził moja koleżanke z mutacjami, bo ci u nas to jakas porażka.....No to pewnie znów skończy się poronieniem
To ja Tobie z kolei zazdroszczę, też mam remont piętra domu, jeszcze miesiąc temu myślałam, że na święta będzie, a tu nam się ekipa wysypała. Tragedia jest żeby jakiegokolwiek fachowca dorwać i cokolwiek z nim konkretnie ustalić . Wygląda na to, że sami musimy zacząć robić, żeby do lipca chociaż zdążyć…Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę tych choinek i przygotowań! u Nas totalny remont góry domu (wyburzenia ścian, zmiana elektryki itp.), wiec hałas + kurz wszędzie i 10h na dobę...
Zwykle w Mikołajki ubieraliśmy choinkę, lampki po domu rozwieszaliśmy, stroiki, świeczniki... ahhh to były czasy Teraz zafoliowani w salonie z kuchnią 30m i tyle