reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny czy Wy może zaraz na początku ciąży same z siebie robiliście dodatkowe badania np witamin ? Przy 1 becie zrobiłam żelazo, myślę jeszcze o nas się foliowym i wit D3. Czy czekalyscie na skierowanie od lekarza? :)

Witam 😁 dołączam do grona lipcowych mamusiek. 2 piękne kreski na teście. Zarejestrowana w szpitalu czekamy na pierwszą wizytę u położnej. Wg apki termin na 16 lipca. Mam juz synka z 4.07.2020. Zatem kolejne lipcowe dziecko 😍 oby tym razem była dziewczynk. Gratulacje dla wszystkim mam❤

A u mnie były obie na raz wewnątrz i zewnątrzmaciczna. W szpitalu jestem. Opuszczam Was niestety, będę trzymać kciuki, aby wszystko z waszymi skarbami było dobrze.
O rety, a tej wewnątrzmacicznej nie da się utrzymać? :( Bardzo współczuję i dużo siły życzę ;(
Niestety, mówią ze mało prawdopodobne. Za mała, za duży szok. Mówią by nie rozmyślać za dużo. Dlatego ta beta była taka duża bo podwójnie było.

Niestety, mówią ze mało prawdopodobne. Za mała, za duży szok. Mówią by nie rozmyślać za dużo. Dlatego ta beta była taka duża bo podwójnie było.
No ja tak myślałam, że mogą być bliźniaki skoro taka wysoka beta, ale no jednak nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy ;( ale oni będą od razu usuwać tą "prawidłową" czy tylko tą pozamaciczną? Wybacz jeśli nie chcesz odpowiadać to oczywiście zrozumiem. Współczuję Ci bardzo, że musisz to przechodzić. Na długo zostawią Cię w szpitalu?

Dołączam wreszcie i ja:)
Ostatnia @ 12.10.2021
4 listopada beta 11,47 progesteron 12,00
6 listopada beta 43,07 progesteron 18,9.

W środę pójdę jeszcze raz skontrolować.
Wizyta u gon na 15 listopada :)

Termin na 18 lipca z aplikacji…

Ciąża trzecia…
Pierwsza stracona wczesnie bo w 6 tyg.
Druga szczęśliwie rozwiązana, ale leżąca…

Ja dzwoniłam do mojego ginekologa dwa dni przed spodziewanym terminem miesiączki (27.10), po pozytywnych testach, bo wiedziałam, że w listopadzie ma kocioł. Udało mi się wcisnąć na 29 listopada. Na początku była mowa o grudniu, ale stwierdziłam, że to przesada.. masakra z tymi terminami
Ja idę 30.11 I mam już wizyty umówione do p lutego plus prenatalne w międzyczasie 😅

reklama
Do góry