reklama
KociaraKlara
Zaciekawiona BB
Bardzo Ci współczuję :-(A u mnie były obie na raz wewnątrz i zewnątrzmaciczna. W szpitalu jestem. Opuszczam Was niestety, będę trzymać kciuki, aby wszystko z waszymi skarbami było dobrze.
Ja też czekam na swoje...Jeju dziewczyny jak ja nienawidzę czekać na te wyniki [emoji36]
NattNatt
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki za piękny wynikJa też czekam na swoje...
Ironka
Ale ładna beta u mnie będzie dużo mniej bo to początekJa dziś miałam zrobić na czczo glukozę, bo idę na 17.00 do diabetologa, ale zrobiłam dodatkowo tsh i betę. I tak oto na wynikj glukozy czekam a tsh i beta już są. Dziś wg Flo 5t5d.
NattNatt
Ja dziś miałam zrobić na czczo glukozę, bo idę na 17.00 do diabetologa, ale zrobiłam dodatkowo tsh i betę. I tak oto na wynikj glukozy czekam a tsh i beta już są. Dziś wg Flo 5t5d.
No piękny wynik! [emoji4]
A nie masz labu gdzie kobiety w ciąży poza kolejnością? U nas diagnostyka ma na pewno tą opcję.A ja zonk upewniam sie, ze labo czynne do 18, a tu zmienili i zaledwie do 15. Takze bety nie zrobię dzis z pewnością, a jutro wątpię, bo również pracuje od 9 do 15. Możliwe ze z rana samego jakos to zorganizuję. Ale tez wątpię, gdybu jeszcze tych kolejek nie bylo. No trudno.
Moze chociaż samego lekarza umowie.
A dzisiaj nie możesz jeszcze gdzieś pójść? Betę można zrobić o każdej porze dnia.Hej laski może Wy mi doradzicie bo nie wiem co robić. Testy wychodzą mi pozytywnie od tygodnia, ale nie miałam kiedy iść jeszcze na betę. Dopiero dzisiaj udało mi się załatwić tydzień wolnego. I od jutra będę działać. Tylko zastanawiam się jak lepiej zrobić czy jutro iść na betę a po jutrze powtórzyc aby sprawdzic czy przyrasta czy przyrost powinno się sprawdzać po dwóch dniach a nie dzień po dniu? To wtedy nie mam po co iść jutro bo czwartek jest wolny tylko poszłabym w środę, a powtórkę zrobiła w piątek.
reklama
No i ekstraJuż byłam, źle się czułam i zwolniłam się z pracy. Juz badania byłam z mężem zrobic, pozniej beda wyniki.