Andziulka30+
Fanka BB :)
Dostałam wynik bety. 215 w 25dc to dobrze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który tydzień?Mam wyniki.
ooo wysoko, ale no powody wysokiej bety mogą być różne. Zależy kiedy miałaś owulację też. Ja w 25 dc miałam 49, ale to zależy od owulacji wg mnie a nie od dnia cyklu. Ja miałam w 14 dc a Ty mogłaś mieć w 10..Dostałam wynik bety. 215 w 25dc to dobrze?
Jak tak czytam te wasze wyniki to zastanawiam się czy u mnie jest ok…
Niska mam ta bete…
24 dc 11
26- 43
Niby przyrost ok, ale niskie….
Ale nie wiem Koedy była owu bo wogole jej nie czułam w tym miesiacu..:/
Ja mialam pik w 11dc. Teoretycznie owulację powinnam mieć w 12 max 13ooo wysoko, ale no powody wysokiej bety mogą być różne. Zależy kiedy miałaś owulację też. Ja w 25 dc miałam 49, ale to zależy od owulacji wg mnie a nie od dnia cyklu. Ja miałam w 14 dc a Ty mogłaś mieć w 10..
No to wysoko się wydaje zakładając, że masz "standardowe" cykle.Początek sam. Jestem 3 dni przed @.
Łooo to wysokie macie te bety super. Może będą forumowe bliźniakiPewnie, ze dobrze. Ja ten sam dzien cyklu a 119 wynik