Mom2B
Fanka BB :)
Ja zjadłam krokiety z barszczemZjadłam bigos z kiełbasa i tak myśle kiełbasa pewnie wędzona
Pocieszcie mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zjadłam krokiety z barszczemZjadłam bigos z kiełbasa i tak myśle kiełbasa pewnie wędzona
Pocieszcie mnie
ale suuuperrMój też teraz łazienki sprząta
A ja mam ochotę na żurek, już ze dwa tygodnie za mną chodzi, trzeba w końcu zrobić! Ale na jutro tradycyjnie zaplanowany rosołek.
Powiem Wam jeszcze co mnie dziś miłego spotkało i to związanego z forum ciążowym, tym na którym teraz piszemy.
W dzisiejszym turnieju brało udział kilka drużyn. Na końcu, przy medalach każdego zawodnika wyczytywali z imienia i nazwiska. Poznałam chłopca z forum ciążowego mojego starszaka (sprzed 8 lat!), odnalazłam mamę i chwilę pogadałyśmy i powspominałyśmy. Nawet się widzieliśmy live jak chłopcy mieli roczek, był wtedy forumowy zlot także historia forum żyje nawet po latach ❤
Widoczny bo jem za 5, już przytyłam z 2-3 kg bo sobie folgujeU mnie nic, ale dopiero 7 tydz... mam też pozostałości po spadku wagi (28 kg, wiec fałdka została)
Ja tak mam od początku ciąży masakra te problemy ze snem są straszne !!!!Dziewczyny czy Wy też macie problem z zasypianiem? Niby jestem zmęczona, kładę się między 22 a 23 nie mogę usunąć i tak do 1 w nocy a o 6.30 wstajemy szykować się do szkoły i później jestem śpiąca
Ja chciałam ale oczywiście już wszyscy wiedzaCzy ktoras z Was tak jak ja planuje powiedzieć o ciąży rodzinie w Święta?
Ja się wacham bo będzie Ok 10. Tygodnia i wydaje mi się za wcześnieCzy ktoras z Was tak jak ja planuje powiedzieć o ciąży rodzinie w Święta?
Czy ktoras z Was tak jak ja planuje powiedzieć o ciąży rodzinie w Święta?[emoji3059]
Tez właśnie chciałam czekać do drugiego ale matka mi szyki popsuła bo robi wigilie u nas i jak nie będę pic to pędzie podejrzane i już się domyśla i nie wiem co robić :/My mówimy za tydzień w niedzielę. Tylko będzie 9 tydzień. Chciałam czekać to drugiego trymestru, ale jednak powiemy ciut wcześniej.
Powiedz wtedy kiedy będziesz czuła się z tym dobrze. Co do picia - zawsze możesz być na antybiotyku/ wziąć jakieś leki na ból głowy /czegokolwiek i nie móc po nich pić [emoji6] o pierwszej ciąży nikt u mnie nie wiedział, poroniłam w 6 tygodniu, o drugiej ciąży powiedzieliśmy jak pojawiło się serduszko, teraz też nie chce dłużej trzymać wiadomości w tajemnicy [emoji846]Tez właśnie chciałam czekać do drugiego ale matka mi szyki popsuła bo robi wigilie u nas i jak nie będę pic to pędzie podejrzane i już się domyśla i nie wiem co robić :/