Alicjaaa85
Fanka BB :)
tantum Verde można. Przeszłam tydzień temu kosmiczny ból gardła, pytałam ginekolog i właśnie polecała tantum Verde.Dziewczyny co polecacie na ból gardła ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tantum Verde można. Przeszłam tydzień temu kosmiczny ból gardła, pytałam ginekolog i właśnie polecała tantum Verde.Dziewczyny co polecacie na ból gardła ??
o to wlasnie ten lek zezwolila moja ginIdź do lekarza po receptę koniecznie. Mi pomogło PIMAFUCIN na receptę od gina
Nie, w ciąży norma jest do 92Ciężarne norma do 100?
A moja dawała mi globulki... :/ teraz się martwię czy nic się nie stalo.. szkoda ze tak pozno poszłam na konsultacje do innejwitaj w klubie tez sie boryka ale nie pociesze . Moja gin przez tel powiedziala ze...nie ma dla nas nic. Podmywac tantum rosa clotrimazolum w ostatecznosci ale glownie...odradza w 1 trym. Jest lek na recepte ( cos na P ) ale ze moja na izolacji a do przychodni sie nie dodzwonilam to zainwestowalam w zwykle najstarsze najlepsze szare mydlo jelen i licze ze pomoze
O czyli zbliżone wymiary mają nasze dzieciaczkiMój ma 0.21 5t4d
Tak mi powiedział gin ze w 1 trymestrze nie można znieczuleniaDlaczego bez znieczulenia?
Muszę dac sobie teraz trochę czasu, zobaczę czy to był jakiś ciazowy wyskok, czy faktycznie się zaczyna. Jak będę dalej taka zmęczona i niechętna, to lecę od razu do psychiatry, ktora mi pomogła po porodzie. Szkoda mi czasu na zabawę w depresję, z mojego doświadczenia psycholog ok, ale nie w moim przypadku, jak motywacja spada mi do poziomu ameby . Muszę zobaczyć czy odreagowałam po prostu stres, czy faktycznie mam się martwić. Z resztą teraz na nfz też zwracaja na to uwagę. Byłam w szoku. Jak chodziłam prywatnie to dla tamtego gina kobiety były panikarami i widać było, że traktuje takie problemy Jak przesadę. Teraz na nfz na razie czuje, że mam gdzie udać sie po pomoc. Wieczorem trochę sobie to przemyślałam i nie chcę popadać też w skrajność. Muszę przyjrzeć się sama sobie.@BalbinaKwiat jeżeli czujesz, że jest coś nie tak to może warto zastanowić się nad wizyta u psychologa? Czy porozmawiać z kimś od serca? Mam nadzieje, ze będzie Ci lepiej, dawaj znać jak się czujesz