Dreamy
Fanka BB :)
Ja mam 88 a na kartce, że norma do 100, wiec moim zdaniem jest okMi glukoza z krwi wyszła 87 zobaczymy co lekarz powie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 88 a na kartce, że norma do 100, wiec moim zdaniem jest okMi glukoza z krwi wyszła 87 zobaczymy co lekarz powie
Mamy XXI wiek, leczymy wszystko w ciąży ze znieczuleniem ale należy powiadomić stomatologa ze jesteśmy w ciążya to nie jest tak, ze w drugim trymestrze można leczyć? Czy cos mi się myli tez musze sie zapisac,bo mi sie kamien zbiera tak, ze hej...
Super, że bezpiecznie doleciałaś Co tydzień? I za każdym razem będziesz robić USG? Z tego co czytałam lekarze zalecają "minimalizowanie czasu ekspozycji" nawet mimo tego że badanie USG jest nieinwazyjne i bezpieczne.Dziewczyny doleciałam bezpiecznie, byłam już na wizycie u lekarza. Wszystko jest jak najbardziej w porządku. Termin się nie zmienił, jest to 6+2 tc. Wizyty będę miała co tydzień i to zawsze w czwartek. Strasznie cieszę się, że nic się nie stało podczas lotu. Zdążyłam jeszcze na zapalenie choinki w Nowym Jorku. Za dwa tygodnie jak będzie Ok to lecę do LA sprawdzić jak tam się mają sprawy z naszym domem
witaj w klubie tez sie boryka ale nie pociesze . Moja gin przez tel powiedziala ze...nie ma dla nas nic. Podmywac tantum rosa clotrimazolum w ostatecznosci ale glownie...odradza w 1 trym. Jest lek na recepte ( cos na P ) ale ze moja na izolacji a do przychodni sie nie dodzwonilam to zainwestowalam w zwykle najstarsze najlepsze szare mydlo jelen i licze ze pomozeDziewczyny co na infekcje intymną? Przed ciążą brałam gynoxin i maść clotrimazolum. Teraz chyba tylko masc mi zostaje ale sama raczej nie pomoże
Nie mam przy sobie akurat ale mąż mi podał przez telefon, że na dole zdjęcia jest napisane CRL 0.25cm 5w6dWrzuć fotę to ci powiem
Moje CRL to 0.25cm dzięki!Crl to długość zarodka
A było napisane ogólnie, że norma do 100Ciężarne norma do 100?
U mnie było 0.36cm wg USG 6+0 wg om 6+4Mój ma 0.21 5t4d
Idź do lekarza po receptę koniecznie. Mi pomogło PIMAFUCIN na receptę od ginaDziewczyny co na infekcje intymną? Przed ciążą brałam gynoxin i maść clotrimazolum. Teraz chyba tylko masc mi zostaje ale sama raczej nie pomoże