Dreamy
Fanka BB :)
O nie, z tym nie idzie. Nie ma co się męczyć, przecież te wymioty tak wyczerpują, że masakrabo jestem głupia i myślałam, że sobie poradzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie, z tym nie idzie. Nie ma co się męczyć, przecież te wymioty tak wyczerpują, że masakrabo jestem głupia i myślałam, że sobie poradzę.
U mnie będzie 12+2, 28.12Właśnie umówiłam się na badania prenatalne, to będzie 12+3 a Wy kiedy idziecie?
brak pęcherzyk żółtkowegoA czy lekarz zobaczył w nim pęcherzyk żółtkowy?
oj to prawda niestety ... Wiem po sobie jak nagle się z dnia na dzień zmieniło nastawienie niektórych koleżanek ( nie wszystkich ale i tak parę kobiet mnie rozczarowało i to same babki które mają dzieci tyle że już lekko odchowane albo te które mają wnuki i ich synowe w domu siedzą )Kobiety są gorsze dla drugiej kobiety niż facet w pracy. Pracowałam w samym damskim gronie potem wyszło jakie niektóre to fałszywe... Uciekaj, bierz L4 od dr i się nie przejmuj, stres to najgorsze co może być teraz
A kiedy masz kolejną wizytę? Co lekarz na to? Bądź dobrej myślibrak pęcherzyk żółtkowego
Ja powiedziałam od razu bo nie chciałam brać nadgodzin ... 1 ciąże poroniłam... pomimo tego ze otwarcie powiedziałam ze nie chce ich brać .. wpisano mnie na najcięższy dzień na nadogodziny. po tej akcji poszłam na zwolenienie od następnego tygodnia.kiedy mówicie w pracy o ciąży? który
Zależy jaki lekarz i jaki ma sprzęt. U nas takie prenatalne trwają różnie, zależy czy uda się wszystko zbadać w tym czasie. Moja trwa 30 minut, słuchałam serduszka, powiedział jaka płeć, sprawdził wszystkie narządy wewnętrzne wewnętrzne czy są, raczki, nóżki czy są, nosek, przeciętność karkowa, wszystko pod kątem różnych wad. O wszystkim opowiadał, po kolei i powolutku jak czegoś nie widzi to prosi z się np. Przejść czy zjeść coś słodkiego i wrocic za 20 min.Doświadczone dziewczyny, możecie napisać trochę czego można się spodziewać na takich badaniach prenatalnych? Jak to wygląda? Jak długo trwa?
W którym tyg powiedział Ci jaka płeć ?Zależy jaki lekarz i jaki ma sprzęt. U nas takie prenatalne trwają różnie, zależy czy uda się wszystko zbadać w tym czasie. Moja trwa 30 minut, słuchałam serduszka, powiedział jaka płeć, sprawdził wszystkie narządy wewnętrzne wewnętrzne czy są, raczki, nóżki czy są, nosek, przeciętność karkowa, wszystko pod kątem różnych wad. O wszystkim opowiadał, po kolei i powolutku jak czegoś nie widzi to prosi z się np. Przejść czy zjeść coś słodkiego i wrocic za 20 min.
Dziękuję za wyjaśnienie Pewnie teraz przez covid mąż nie będzie mógł być podczas badania?Zależy jaki lekarz i jaki ma sprzęt. U nas takie prenatalne trwają różnie, zależy czy uda się wszystko zbadać w tym czasie. Moja trwa 30 minut, słuchałam serduszka, powiedział jaka płeć, sprawdził wszystkie narządy wewnętrzne wewnętrzne czy są, raczki, nóżki czy są, nosek, przeciętność karkowa, wszystko pod kątem różnych wad. O wszystkim opowiadał, po kolei i powolutku jak czegoś nie widzi to prosi z się np. Przejść czy zjeść coś słodkiego i wrocic za 20 min.