reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Mam pytanie do kobietek, które mają już dzieciaczki. Jak to było z Waszymi zachciankami? I czy były związane z płcią dziecka? Mocno mnie to ciekawi [emoji12]
Ja po skończonym 10 tyg miałam zachcianki na słodkie - pamiętam jak wcinalam te czekoladki kinderki [emoji1751] już do samego porodu chodziło za mną słodkie ( wiadomo nie codziennie, ale 80% ciąży ) dodam, że przed i po ciąży nie tknę nic słodkiego. . I urodziła się córka.[emoji16]

Mam pytanie do kobietek, które mają już dzieciaczki. Jak to było z Waszymi zachciankami? I czy były związane z płcią dziecka? Mocno mnie to ciekawi 😜
W swojej pierwszej ciąży za słodkimi smakołykami oddałbym wszystko, urodziła się córka, trzymało mnie do tej pory aż zaszłam w drugą ciążę , odrzuciło odrazu od słodkiego. Czas pokaże kto mieszka teraz w brzuszku

Czy któraś bierze neoparin? (Zastrzyki) ? Jak się po nich czujecie ? Nie potrzebnie przeczytałam ulotkę i zastawiam się czy aby napewno nic mi nie będzie 😅

Ja biorę clexane i czuję się dobrze. Skutki uboczne w ulotce zawsze działają na wyobraźnię ;p
uff to zacznę od jutra :-) dziś już odpuszczę muszę się mentalnie nastawić :p claxane będziesz brala do końca ciąży ? Bo Mi dziś mówiła ze do końca ... jakoś nie wyobrażam sobie tylu msc i zastrzyków ... ale czego se nie robi 🤰

reklama
Do góry