G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do końca nie wiem dlaczego wnioskujesz, że za wysoka beta. Jakie masz wartości referencyjne ? U mnie wychodzi podobnie wiek ciazy do bety.Wujek Google podpowiada niefajne sprawy,ale już nie czytam, bo zwariuje.
U nas odwrotnie, to mąż bardziej wariuje.Ja dzwoniłam, nawet do dwóch. Powiedzieli, ze jest ok (ale Dziewczyny niektóre na Staraczkach sadza, ze to nie jest dobry i mam mętlik w głowie). Tzn. jeden z nich, ze jest w widełkach i koniec, po to są widełki, drugi ze jak bety przyrost ok to jest najważniejsze. Z kolei moja była ginekolog (3 opinia) bo ona mi odpisuje jak napisze maile wskazała żebym wykonała jeszcze jedno badania proga. I tyle już kończę ten temat, bo głowa paruje. Nic nie wymyślę, a tylko sie stresuje. Mąż mi mówi, ze zaraz codziennie na krew będę chodzić, mam sie uspokoić - takie męskie gadanie, bo będzie wszystko dobrze z naszym Kropusiem (tak go nazwaliśmy ). Trzymacie się dziewczyny! Udanego weekendu
Bo u mnie w normie dla 4 tyg jest do 750. Dopytam lekarzaDo końca nie wiem dlaczego wnioskujesz, że za wysoka beta. Jakie masz wartości referencyjne ? U mnie wychodzi podobnie wiek ciazy do bety.
Napisałam do Ciebie prywatną wiadomość z linkiem, ale chyba nie widziałaś? kurcze wiesz co ja mam tak nieregularne cykle po porodzie, że mi wychodzi od 8 do 10, zaczekam na usg. A ostatni okres miałam 3 października, przed porodem miałam cykle jak w zegarku 26 dni, a teraz już słabo.@Dreamy znalazłam. przypomnij mi jak Tobie wychodzi termin z o.m. mi po tym usg coś koło 7, Tobie podobnie ?
Na razie tylko zmęczenie i ból piersi. W pierwszej ciąży cały I trymestr wymiotowałam. Ciekawe jak będzie terazJa z marcowek 2020. O.m. wychodzi coś koło 26.09 więc jesteśmy w podobnej sytuacji masz już jakieś objawy ?
Napisałam do Ciebie prywatną wiadomość z linkiem, ale chyba nie widziałaś? [emoji1787] kurcze wiesz co ja mam tak nieregularne cykle po porodzie, że mi wychodzi od 8 do 10, zaczekam na usg. A ostatni okres miałam 3 października, przed porodem miałam cykle jak w zegarku 26 dni, a teraz już słabo.
Na razie tylko zmęczenie i ból piersi. W pierwszej ciąży cały I trymestr wymiotowałam. Ciekawe jak będzie teraz[emoji848]