Coś Ty, naprawdę? Jest to jakies pocieszenie.. ale pozniej u niej juz tez byly dobre przyrosty?Tak [emoji6] u mnie w pracy jedna z pracownic badała betę co 2 dzień chyba przez 2 tygodnie [emoji2955] a jako że mam wgląd do wyników badań to miała raz przyrost na poziomie 45%. Chyba dlatego tak potem latała. Ale już jest ok u niej [emoji846] to początek, wszystko się rozkręca dopiero.
reklama
NattNatt
Fanka BB :)
Myśle, że nie stresuj się na zapas dla uspokojenia powtórz w poniedziałek razem z progesteronem, a ja trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze!No wstyd sie przyznac ale nie badałam, dzisiaj wzielam jeszcze anty tpo i anty tg a progesteronu nie [emoji15]
NattNatt
Nawet nie wiesz jak Cię podziwiam, że tak dzielnie to znosisz. Wiem, że teraz na pewno jest ciężko, ale trzymam mocno za Ciebie kciuki! ŚciskamDziewczyny jestem już po zabiegu i dochodzę do siebie. Najważniejsze ze juz po, nie wiem.jak poszło ale podejrzewam ze bez komplikacji i wycięli całość. Muszę odpoczac od tego wszystkiego psychicznie bo mnie.to pokonalo ...ale na pewno nie porzucę marzeń o dziecku i myślę że po nowym roku zaczniemy od nowa dbajcie o siebie! Wszystkiego dobrego życzę Wam żebyście wszystkie tulily w lipcu wymarzone dzieciaczki
Ostatnia edycja:
Ojj tak. Później już poszybowało w góręCoś Ty, naprawdę? Jest to jakies pocieszenie.. ale pozniej u niej juz tez byly dobre przyrosty?
olka11135
Pozamaciczna po raz 2, po tej samej stronie ... właśnie mnie przyjmują na oddzial. Nie mam już sił serio... jak mogli mi tak spieprzyć poprzedni zabieg ze drugi raz ciaza w tym samym. Jestem zalamana
Bardzo mi przykro Przytulam w tym ciężkim czasie
natka29
to moja druga więc mam porównanie, w 1 mialam normalnie miesiączkę a pozniej po kilka.dniach dostalam krwawien i bólów brzucha. Wiedzialam ze.cos jest nie tak, nawet lekka gorączka. Ciaza zakończyła.sie na etapie 1200. Pierwsze badanie beta mialam 700 i pozniej przyrastała wolno przez 2, 3 dni do momentu 1200. Teraz w ciazy na poczatku rosła wzorowo 1 badanie 444 drugie po 48 h 1068. Pozniej prawdopodobnie było wolniej ale nie wiem dokładnie nie badalam.. zero bólów, krwawienia,.dolegliwości.. dzięki Bogu ze wrocilam do.Polski i zrobiłam usg kochana nie zamartwiaj się przy bedzie 1500 powinno już być coś wiadomo.Ehh, tylko ze moja od początku wydaje mi sie za niska w stosunku do tygodnia ciazy no i teraz ten słaby przyrost. Juz się naczytałam wszedzie na forach, że chyba u nikogo nie skonczylo sie to dobrze - albo się okazało ze to pozamaciczna albo poronienie.. no cóż, jakos tez mi opadły nadzieje. A Ty mialas jakies objawy sugerujące ze to cp?
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
BalbinaKwiat
To chyba wcale nie za dużo. Ja mam normę lab. Na 3- 4 tydzień od 500 do 10000. Więc raczej masz książkowo no chyba że o przyrostach mówisz, a nie o pojedynczym wyniku.A u mnie ta beta wyszła za duża , robiłam po raz pierwszy w 4 tyg i 1 dniu i wyszło 2153.