Ironka
Fanka BB :)
Szkoda.Ale nie wszystko. Duphaston jest płatny. Biorę tylko ten jeden lek i ciagle za niego place
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda.Ale nie wszystko. Duphaston jest płatny. Biorę tylko ten jeden lek i ciagle za niego place
Mój endokrynolog też prywatnie. To nie ma znaczenia. Jest refundacja to przysługuje i tyle.O to ciekawe ja mam 100% ale przepisuje nieprywatnej lekarz pewnie dlatego.
Właśnie chciałam pisać, bo ja również za niego place. Czyli jednak nie wszystko.[emoji17]Ale nie wszystko. Duphaston jest płatny. Biorę tylko ten jeden lek i ciagle za niego place [emoji36]
A z ilu na ile miałaś spadek, i w którym tc?Ja miałam spadek, biorę duphaston 3 razy dziennie…
Ale ja wogole niski progesteron mam, teraz na lekach 19…
Właśnie ponoć to normalne te wachania progesteronu.Tak mi zmniejszyła progesteron to zmalał. A co spada ci? Pamiętaj ze prog wyrzucany jest skokowo
A to ciekawe bo ten lek właśnie wydaje mi się taki bardzo ”ciążowy”Właśnie chciałam pisać, bo ja również za niego place. Czyli jednak nie wszystko.[emoji17]
Mi to nie przeszkadza. I wcale nie stresuje te przeżycia to czesc życia tych dziewczyn i rozumiem, że będą to przerabiać. Każda z nas ma swoje obawy i dziwactwa. Jak ma to komuś pomóc wygadać się itp nie mam z tym problemu. Chociaż przyznam, ze pierdoly i głupotki przydały by się w większej ilościAle jak się nie stresować jak nadal w co drugim poście, bo ja jestem po poronieniu, bo ja przezylam strate, dlatego cos… nie dziwie się, ze Dziewczyny się stresują nawet w 1 ciąży Ja już jeden post na ten temat pisałam, wiec bez sensu się powtarzac, za wiele się chyba nie zmieniło, a ja po prostu wchodzę tu rzadziej i trochę mi szkoda, ale się nie stresuje zreszta, nawet pod Twoim postem ile napisało, zamiast krótkiego racja, to znowu, bo ja poroniłam, bo ja cos )) i ciagle takie przykłady, a mnie dzisiaj mniej boli biust i zamiast napisać super, bo jest mi lżej, to doszukujemy się juz czegoś złego )) Malo tu pozytywnych postów ZA MAŁO! albo gadania o głupotach na rozluźnienie a tak btw. slowo poronienie i jego synonimy powinno być karane na tym forum
Czy któraś też tak miała w swojej przychodni ?? Dostałam dziś wiadomość z przychodni, gdzie mam wizytę w tym tygodniu u endokrynologa.
*Z uwagi na dynamiczny rozwoj sytuacji i na wzrost zachorowan na COVID-19, informujemy osoby niezaszczepione i z objawami infekcji o koniecznosci wykonania testu antygenowego przed kazda wizyta u lekarza. Testy wykonujemy przy bocznym wejsciu do przychodni.