reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Moze te cmv przy następnej wizycie da. Zapytam go o to ewentualnie
Z tego co czytałam wielu ginekologów nie kieruje na to badanie…
Bo leczenia i tak nie ma…
A większość kobiet już przeszła tego wirusa i ma przeciwciała…
Ponoć drugie zachorowanie zmniejsza dużo ryzyko zakażenia płodu…

reklama
Ale mnie dziś wzięło. Muli mnie od rana, czuję się znowu okropnie. W sobotę miałam super dzień, że mogłabym przy mniejszym braku empatii pokrzykiwać, że ciąża to nie choroba, ale dziś mnie zmiata z powierzchni, a najgorzej bo do 16 grudnia jestem tak zawalona robotą, że coś okropnego.

A mnie nagle wyskoczył ... może nie stres, ale jednak takie zamieszanie bo dzwonili z pracy.
Moje L4 na strone internetowego konta pacjenta ( ikp.gov.pl ) jest, na stronie zus pua jest ( sprawdzałam oba swoje konta i wszystko jest ) ... ALE ksiegowa w systemie swoim żadnego L4 nie ma...

Uff Ja po wizycie troszkę była obsuwa i weszłam po 10 i dopiero do domu zladowalam bo jeszcze zakupy itp. A na 14 do pracy lecę 😁 ale do żeczy po wizycie wszystko w jak najlepszym porządku 🥰🥰🥰🥰 mały człowiek ma 2cm 😁😁😁😁😁i mamy dziś 8tydziien według @ i pomiarów z usg
Super wieści!🥰 Było słychać serduszko czy lekarz nie włączał?
Ja dopiero za tydzień wizyta serduszkowa...już się nie mogę doczekać🙏

Dziewczyny czy wszystkie macie objawy ciąży? Ja miałam tylko jeden dzień silnej migreny aż wymiotowałam. Teraz bolą mnie trochę sutki i mam wyczulony węch ale nic więcej. Cieszyc się czy martwić?🙈

Ja już tez po wizycie, mój lekarz ma słaby sprzęt, mało widać. Według usg 6tc, zarodek widać o serduszku nic nie mówił ale mówił ze wszystko dobrze. Ze względu na wcześniejsze poronienie mam włączony acard 150 i clexane 0,4 do Ok 13 tygodnia. Następna wizyta 16.12 ale jak mu powiedziałam ze do tego czasu zejdę na zawał to stwierdził ze mam zadzwonić o wcześniejsza wizytę jak bardzo bede się stresować 😂

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry