A cmv nie badasz?Ja mam dokładnie HBS ( typB) , HCV (typC), USR ( kiła), HIV, IgG, IgM ( różyczka?) , Toksoplazmoza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A cmv nie badasz?Ja mam dokładnie HBS ( typB) , HCV (typC), USR ( kiła), HIV, IgG, IgM ( różyczka?) , Toksoplazmoza.
tez o tym pomyślałam ale se odpuscilam heheheA ja wariatka jeszcze poszłam na betę tak dla uspokojenia ze rośnie i ze zobaczę jednak coś więcej niż pęcherzyk teraz w środę
Nie dał mi tego do zbadania. A co to jest ?A cmv nie badasz?
Ja też nie idę, będę robić tylko to co mi lekarz każe.tez o tym pomyślałam ale se odpuscilam hehehe
Ja bety nie robilam ani razu sama od siebie a jestem 4 raz w ciazy. Robilam po poronieniach jak lekarz kazał sprawdzić czy spadaJa też nie idę, będę robić tylko to co mi lekarz każe.
Ja podobnie jak Ty. [emoji1751][emoji1745]A ja wariatka jeszcze poszłam na betę [emoji14] tak dla uspokojenia ze rośnie i ze zobaczę jednak coś więcej niż pęcherzyk teraz w środę
Cytomegalia wirus powodujący wady płodu…Nie dał mi tego do zbadania. A co to jest ?