Zanim zrobilam test mialam taki tydzień bezsenności, straszne to było, bo ja naleze do śpiochów [emoji23] wiec moze to był objaw? Wczoraj za to spalam na stojąco w pracyDziewczyny cierpicie na bezsenność jak ja? Mam takie kłucia brzucha w okolicy pępka. Nie cały czas tylko raz za czas zakłuje
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
U mnie ze spaniem jest odwrotnie więc to prawda co mówią, że co organizm to inna sytuacja. Ja z kolei mogłabym teraz spać na okrągło a wcześniej chodziłam spać późno a bardzo wcześnie się budziłam.
Pola92
Ja wlasnie przed 22 padam na twarz normalnie, jakby mnie ktoś od zasilania wyłączyłU mnie ze spaniem jest odwrotnie więc to prawda co mówią, że co organizm to inna sytuacja. Ja z kolei mogłabym teraz spać na okrągło a wcześniej chodziłam spać późno a bardzo wcześnie się budziłam.
Madzia86G
eee to ty długo wytrzymujesz ja w ostatnich dniach idę o 20 spać bo oczy mi się same zamykają.
Merlot
u mnie to samo. Wczoraj o 19:30 juz sie w kolderke wbilameee to ty długo wytrzymujesz ja w ostatnich dniach idę o 20 spać bo oczy mi się same zamykają.
Madzia86G
No to tak +/- wychodzi, ogólnie kończą się Fakty i ja mam koniec. A normalnie to bym na jakiś film jeszcze patrzyła. Wczoraj akurat leciał taki jeden który bardzo lubię , a mimo to bez zastanowienia poszłam do łóżeczka. Mąż ma ze mne ubawu mnie to samo. Wczoraj o 19:30 juz sie w kolderke wbilam
Dzwoniła do mnie szefowa bo rano jej zadzwoniłam, że mam jelitówkę ( jeden facet z jelitówką do pracy przez 2 dni chodził więc czułam że ja to podłapię bo akurat na to świństwo jestem podatna... ) ... i ona mi takie hasło : bo ona teraz się zastanawia że może to jelitówka ALE MOŻE JA W CIĄŻY JESTEM ???
Trzeba było jej odpowiedzieć, że jedno drugiego nie wykluczaNo to tak +/- wychodzi, ogólnie kończą się Fakty i ja mam koniec. A normalnie to bym na jakiś film jeszcze patrzyła. Wczoraj akurat leciał taki jeden który bardzo lubię , a mimo to bez zastanowienia poszłam do łóżeczka. Mąż ma ze mne ubaw
Dzwoniła do mnie szefowa bo rano jej zadzwoniłam, że mam jelitówkę ( jeden facet z jelitówką do pracy przez 2 dni chodził więc czułam że ja to podłapię bo akurat na to świństwo jestem podatna... ) ... i ona mi takie hasło : bo ona teraz się zastanawia że może to jelitówka ALE MOŻE JA W CIĄŻY JESTEM ???
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madzia86G
Nie no ja jej powiedziałam że stawiam normalnie na jelitówke bo ten X łaził do pracy i zarażał a ja takie coś od razu łapię.
Dlatego właśnie dowie się dopiero gdy lekarz wypisze mi całe zaświadczenie.
Dzwoniłam do lekarza czy moge jakiś stoperan brać czy nie wiem co tam jeszcze ale powiedział, że jeśli nie mam oficjalnie zaświadczenia to w sumie on nie może mnie traktować przez telefon jak kobiety w ciąży, no ale też wykluczyć tego nie może ... a to może być jelitówka ale i najzwyklejszy ,,wymiotnik,, ciążowy ... dlatego na razie mam dbać o odpoczynek, nawodnienie i brać elektrolity.
Dlatego właśnie dowie się dopiero gdy lekarz wypisze mi całe zaświadczenie.
Dzwoniłam do lekarza czy moge jakiś stoperan brać czy nie wiem co tam jeszcze ale powiedział, że jeśli nie mam oficjalnie zaświadczenia to w sumie on nie może mnie traktować przez telefon jak kobiety w ciąży, no ale też wykluczyć tego nie może ... a to może być jelitówka ale i najzwyklejszy ,,wymiotnik,, ciążowy ... dlatego na razie mam dbać o odpoczynek, nawodnienie i brać elektrolity.
reklama